“Ανεβαίνουμε επίπεδο με καλό Σπανούλη, μακάρι να γυρίσει ο Χάκετ” (video)

Η ανεβασμένη απόδοση του Βασίλη Σπανούλη, μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Ολυμπιακό όπως είπε ο Γιώργος Πρίντεζης στην κάμερα του novasports, που αναφέρθηκε και στο τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, Ντάνιελ Χάκετ.

Η ανεβασμένη απόδοση του Βασίλη Σπανούλη, μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Ολυμπιακό όπως είπε ο Γιώργος Πρίντεζης στην κάμερα του novasports, που αναφέρθηκε και στο τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, Ντάνιελ Χάκετ.

Αναλυτικά:

“Η Μπάμπεργκ έχει καλό υλικό, μπορεί να την αδικεί η βαθμολογία. Επικίνδυνη ομάδα που χωρίς πίεση μπορεί να έρθει εδώ και να σε σκοτώσει. Είναι τα ματς που πρέπει να τα κερδίσεις.

Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας, δείξαμε έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα, η Μπάμπεργκ έτρεξε, βρήκε ρυθμό και μας δυσκόλεψε. Παίξαμε άμυνα στο β’ ημίχρονο, τρέξαμε, που μας αρέσει να το κάνυμε στο γήπεδό μας και πήραμε τη νίκη.

Όταν και εκτελεστικά αλλά και δημιουργικά είναι καλός ο Βασίλης, η επίθεση μας έχει μεγαλύτερη  διάσταση. Όταν ανεβάζει την απόδοσή του έίμαστε ένα επίπεδο πάνω. 

Έχουμε πολύ βάθος, ιδιαίτερα στις θέσεις 1-2 αλλά και γενικότερα. Υπάρχει μεγάλη θέληση από κάθε παίκτη να καταλάβει ο καθένας το ρόλο του. Πρέπει να είσαι στην καλύτερη κατάσταση όταν έρθουν τα πλέι οφ. Μπράουν και Τιλί έχουν πάει πολύ καλά.  

Ο Ντάνιελ ήταν ένας πολύ καλός σμυπαίκτης, δεν είναι τυχαίο το πόσο αγαπήθηκε από τον κόσμο και όλη την ομάδα. Έχει πολύ καλή σχέση με τον κόουτς, που μπορεί και να έχει στεναχωρηθεί λιγάκι, τον πίστευε και τον ήθελε πολύ αλλά με όλα αυτά που έχουμε δει  τα τελευταία χρόνια με τους τραυματισμούς, είναι λίγο δύσκολο να πάρεις ρίσκο. Χαιρόμαστε που είναι πολύ καλά φέτος, μακάρι να μπορέσει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.