Χωρίς Μπαρόχα κόντρα στον Λεβαδειακό

Οριστικά εκτός αποστολής έμεινε ο Αλάιν Μπαρόχα, όπως αναμένονταν, για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να παίρνει στη θέση του τον Ηλία Βούρα.

Οριστικά εκτός αποστολής έμεινε ο Αλάιν Μπαρόχα, όπως αναμένονταν, για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να παίρνει στη θέση του τον Ηλία Βούρα. Βασικός τερματοφύλακας για την ΑΕΚ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως αξίζει περισσότερες ευκαιρίες από τον Ουρουγουανό τεχνικό. 

Επίσης, ο Πογιέτ δεν υπολογίζει για το συγκριμένο ματς στον τιμωρημένο Μάνταλο, ο οποίος έμεινε επίσης εκτός αποστολής. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Πεταυράκης και για μια ακόμα φορά οι Μακόλεϊ Κρισάντους και Δημήτρης Ανάκογλου, οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του προπονητή της Ένωσης.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Βούρας Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Κορδέρο, Βάργκας, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.