Περιμένουν με αγωνία την απόφαση

Σε ρυθμούς έφεσης κινείται ο ΠΑΟΚ, καθώς περιμένει εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόφαση για την έφεση που κατέθεσε για την αφαίρεση των τριών βαθμών, που του είχε επιβληθεί για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Σε ρυθμούς έφεσης κινείται ο ΠΑΟΚ, καθώς περιμένει εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόφαση για την έφεση που κατέθεσε για την αφαίρεση των τριών βαθμών, που του είχε επιβληθεί για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι «ασπρόμαυροι» εμφανίζονται αισιόδοξοι και στέκονται στην εκδίκαση της έφεσης, τονίζοντας πως σε αυτή είχαν περισσότερο χρόνο για να αναπτύξουν τα επιχειρήματά τους και να διατυπώσουν τις θέσεις τους.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ευελπιστεί πως θα δικαιωθεί στη συγκεκριμένη υπόθεση και πως θα του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί, κάτι που θα του δώσει τη δυνατότητα να αναρριχηθεί και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, σε περίπτωση νίκης επί της ΑΕΚ την Κυριακή στην Τούμπα. Παράλληλα, η διοίκηση του «Δικέφαλου» του Βορρά βρίσκεται σε ετοιμότητα, έτσι ώστε να εκδοθούν άμεσα εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ, εφόσον αυτό επιτραπεί από την απόφαση της έφεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.