Τα σακάκια του Μουστακίδη και το τραγούδι του Ανδρεόπουλου

Το ντέρμπι της Αλεξανδρούπολης μεταξύ του Εθνικού και του Παναθηναϊκού δεν είχε μόνο αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Το ντέρμπι της Αλεξανδρούπολης μεταξύ του Εθνικού και του Παναθηναϊκού δεν είχε μόνο αγωνιστικό ενδιαφέρον. Οι ματιές όλων έπεφταν αναγκαστικά στους δύο μεγαλύτερους σταρ του γηπέδου που βρίσκονται στους πάγκους. Μουστακίδης και Ανδρεόπουλος έδωσαν ρειστάλ με τις κινήσεις του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, Και εξηγούμαστε…

Ο κόουτς του Εθνικού βλέποντας την ομάδα του να χάνει με 2-0 σετ και αφού είχε σχεδόν εξαντλήσει τις αγωνιστικές του επιλογές έδωσε διαταγή και στους συνεργάτες του στον πάγκο, Παπάζογλου και Σιδηρόπουλο να βγάλουν τα σακάκια τους και μάλιστα να τα πάνε στα αποδυτήρια. Όπερ και εγένετο, Στο ξεκίνημα του τρίτου σετ το team των προπονητών παρουσιάστηκε μόνο με πουκάμισα με το γούρι να πιάνει τόπο αφού ο Εθνικός πήρε τουλάχιστον βαθμό κατακτώντας τα δύο επόμενα σετ.

Στην αντίπερα όχθη ο Ανδρεόπουλος με το που τελείωσε το ματς κατευθύνθηκε στην εξέδρα των 200 φανατικών φίλων του Παναθηναϊκού και αφού οργάνωσε ως μαέστρος την δική του ομάδα τραγούδησε σύνθημα δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του αλλά και τα καταπράσινα αισθήματα του που ποτέ δεν έχει κρύψει.   «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη αλλά και για τη μαχητικότητα που δείχνει η ομάδα μου. Παλεύει κάθε αγώνα Με το τελείωμα του Α΄ γύρου είμαστε κοντά στον αρχικό στόχο που είχαμε θέσει. Καταθέτουμε την ψυχή μας σε κάθε ματς. Έχουμε βγάλει δύσκολο πρόγραμμα. Περιμένω βελτίωση και έναν καλύτερο Β΄ γύρο. Μην ξεχνάμε πως παίζαμε σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες και ο Εθνικός παρουσιάστηκε ενισχυμένος. Δεν έχει σχέση αυτό το ματ με τον αγώνα που δώσαμε στην Ορεστιάδα.

Σήμερα και οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά και είχαν μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση τους» είπε στην κάμερα των καναλιών Novasports με τον Θανάση Μουστακίδη να σχολιάζει: «Είχαμε ευκαιρία να τελειώσουμε τον αγώνα αλλά κάναμε λάθη. Παρόλο που ξεκινήσαμε άσχημα, όπως και με την Παναχαϊκή, καταφέραμε να γυρίσουμε τον αγώνα. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα από εδώ και πέρα. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Είμαι ευχαριστημένος και από τον Φόγιερ και από τον Μιγιαήλοβιτς και απ’ όλους τους παίκτες μου. Τους δίνω συγχαρητήρια για την προσπάθεια, συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.