Η Ελλάδα στα ημιτελικά του Μεσογειακού πρωταθλήματος Κ17

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Μεσογειακού πρωταθλήματος Κ17 Μπάντμιντον που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Οδυσσέας Παπαδόπουλος» στη Γλυφάδα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Μεσογειακού πρωταθλήματος Κ17 Μπάντμιντον που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Οδυσσέας Παπαδόπουλος» στη Γλυφάδα.

Η χώρα μας διοργάνωσε για πρώτη φορά Μεσογειακό πρωτάθλημα (σ.σ. ολοκληρώνεται την Τρίτη) και μάλιστα συνδυάστηκε με αγωνιστική επιτυχία. Στα ομαδικά η Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Αύριο θα διεκδικήσει απέναντι στην Σερβία την είσοδό της στον τελικό. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι το Τουρκία- Αίγυπτος. Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα ψηλό και έγιναν πολλά και αμφίρροπα παιχνίδια.

Η χώρα μας σαν διοργανώτρια είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει με δύο ομάδες. Η Ελλάδα Β κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλο, αλλά τα παιδιά πήραν πολύτιμες εμπειρίες, καθώς ήταν αθλητές μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας (Κ15)

Η πρώτη ομάδα αγωνίστηκε με τους αθλητές: Μάριο Μπούλιο, Βαγγέλη Σωτηριάδη, Γιώργο Κτενά, Πολύβια Τζήκα και Ελίνα Μπάρτζιου και έφερε τα εξής αποτελέσματα: Ελλάδα Λίβανος 5-0, Ελλάδα- Αίγυπτος 4-1, Ελλάδα – Συρία 5-0 και Ελλάδα – Αλβανία 5-0

Η δεύτερη ομάδα αγωνίστηκε με τους: Ορφέα Τσαμουσιάδη, Μιχάλη Παναγιώτου, Γραμματούλα Σωτηρίου και Ελένη Μουτεβελίδου και σημείωσε τα εξής αποτελέσματα: Ελλάδα – Σερβία: 2-3, Ελλάδα- Αλγερία 2-3, Ελλάδα – Κύπρος 3-2, Ελλάδα – Τουρκία 0-5.

Συνολικά αγωνίστηκαν 52 αθλητές από εννιά χώρες και οι αποστολές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες, τόσο από την φιλοξενία, όσο και από τις εγκαταστάσεις, αλλά και το αγωνιστικό σύστημα. Οι διοργανωτές αποφάσισαν να διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια (σ.σ. ο αγώνας κρίνεται στα τρία νικηφόρα παιχνίδια), προκειμένου να πάρουν τα παιδιά πολύτιμες εμπειρίες, κάτι που έγινε δεκτό με ικανοποίηση.

Αύριο το πρόγραμμα ξεκινάει στις 10:00 και συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων τους ημιτελικούς και τους τελικούς των ομαδικών. Στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των αγώνων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.