Με τους Νέους ο Γουάλας, «αινιγματικό» το μέλλον του Παπαδόπουλου

«Άρχισαν τα όργανα» στο Αμβούργο. Μετά την άρνησή του να παίξει στην θέση που τον προόριζε ο προπονητής, ο Βραζιλιάνος αμυντικός Γουάλας θα συμμετέχει... μέχρι νεοτέρας στις προπονήσεις της ομάδας Νέων του συλλόγου, ενώ σειρά θα πάρει και η υπόθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

«Άρχισαν τα όργανα» στο Αμβούργο. Μετά την άρνησή του να παίξει στην θέση που τον προόριζε ο προπονητής, ο Βραζιλιάνος αμυντικός Γουάλας θα συμμετέχει… μέχρι νεοτέρας στις προπονήσεις της ομάδας Νέων του συλλόγου, ενώ σειρά θα πάρει και η υπόθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Τα θέματα πειθαρχίας στην ομάδα του γερμανικού Βορρά έχουν… την τιμητική τους το τελευταίο διάστημα, με τη διοίκηση να δείχνει αποφασισμένη να μην σταθεί σε ονόματα προκειμένου να διαφυλάξει την ηρεμία στ΄ αποδυτήρια.

Επισήμως, όμως, αναφέρεται στο «Kicker.de» ότι ο Γουάλας τιμωρήθηκε διότι «απέτυχε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του στο ματς της περασμένης εβδομάδας, όταν αρνήθηκε να παίξει ως στόπερ όπως του ζήτησε ο προπονητής του, Κρίστιαν Τιτς».

Όσον αφορά το θέμα Παπαδόπουλου, αυτό θα απασχολήσει τους ανθρώπους του Αμβούργου μετά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή από τις διεθνείς του υποχρεώσεις με την Ελλάδα. Η γερμανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι προηγήθηκε τηλεφωνική επαφή του παίκτη με κορυφαίο στέλεχος της διοίκηση, χωρίς να υπάρχει κάτι νεότερο.

«Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστεί το θέμα», σχολίασε με νόημα ο Τιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.