Μπαρτζώκας: «Το μυαλό μας είναι στα πλέι-οφ»

Στις απουσίες των Μπατή και Γιάνκοβιτς στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας με αφορμή της αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Α1 με την Καβάλα.

Στις απουσίες των Μπατή και Γιάνκοβιτς στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας με αφορμή της αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Α1 με την Καβάλα. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως το μυαλό όλων στον Πανιώνιο βρίσκεται στα πλέι-οφ και ξεκαθάρισε πως η Καβάλα θα έχει μεγάλο κίνητρο στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

«Η Καβάλα είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει υψηλό κίνητρο για το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για τους ίδιους χωρίς να σημαίνει πως εμείς είμαστε αδιάφοροι. Το μυαλό μας βρίσκεται στα πλέι οφ όπου θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά θα χρειαστεί να αγωνιστούμε με συγκέντρωση αποφεύγοντας τα λάθη. Χρειάζεται επίσης να κάνουμε καλή διαχείριση ώστε να καλύψουμε τα κενά των Μπατή και Γιάνκοβιτς», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Από την πλευρά του, ο Μπίλι Κις ανέφερε: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε ώστε με ανεβασμένη ψυχολογία να αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια τα παιχνίδια για τα πλέι οφ»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.