Εντείνονται οι έλεγχοι για φοροδιαφυγή

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε επαγγελματικούς χώρους και επιχειρήσεις για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε επαγγελματικούς χώρους και επιχειρήσεις για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια αστυνομικών των Τμημάτων Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας και Φορολογικής Αστυνόμευσης διενήργησαν το τελευταίο διάστημα (2, 5 και 6 Απριλίου) ελέγχους σε ιατρεία και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας πραγματοποίησαν, κατόπιν καταγγελιών, πέντε ελέγχους, από τους οποίους τρεις σε ιατρεία σε Νέο Ηρακλείου και Κορυδαλλό και δυο σε ιατρεία σε Πετρούπολη και ‘λιμο.

Από τους ελέγχους διαπιστώθηκαν δύο παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων σε ιατρείο χειρουργού και σε ιατρείο γαστρεντερολόγου – ηπατολόγου – ενδοσκόπου, αντίστοιχα.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, διενήργησαν ελέγχους σε 15 συνολικά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Δήμους Γλυφάδας και Κηφισιάς και σε δυο περιπτώσεις βεβαίωσαν παραβάσεις μη επίδειξης των βιβλιαρίων συντήρησης και επισκευών των φορολογικών μηχανών.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, στις αρμόδιες Εισαγγελίες Πρωτοδικών. Παράλληλα θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ, ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας για την επιβολή των σχετικών φόρων και προστίμων.

Πηγή: naftemporiki.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.