Αήττητος από το 81′ ο Ατρόμητος (vid)

Η προϊστορία λέει ΠΑΟΚ για τις αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ωστόσο οι κυανόλευκοι αγνοούν την ήττα από το 1981. Το novasports.gr αναλύει.

Η προϊστορία λέει ΠΑΟΚ για τις αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ωστόσο οι κυανόλευκοι αγνοούν την ήττα από το 1981. Το novasports.gr αναλύει.


Για ενδέκατη φορά θα αναμετρηθούν στην ιστορία τους ο Ατρόμητος με τον ΠΑΟΚ με γηπεδούχους τους Περιστεριώτες. Από τις υπόλοιπες δέκα φορές, ο Δικέφαλος του βορρά επικράτησε τις πέντε, τις δύο νίκησε ο Ατρόμητος, ενώ τρία ματς έληξαν ισόπαλα.


Πέντε στα πέντε στην αρχή ο ΠΑΟΚ


Τις πέντε νίκες του ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα επί του Ατρόμητου τις πέτυχε τις πέντε πρώτες φορές που τον επισκέφθηκε. Για πρώτη φορά οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στις 26 Νοεμβρίου του 1972 στην πρώτη συμμετοχή των κυανόλευκων στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 2-0.


Ακολούθησαν άλλες τέσσερις νίκες του Δικέφαλου με πιο εμφατική το 6-1 στις 24 Οκτωβρίου του 1976. Η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα εκτός έδρας επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι χρονολογείται στις 7 Ιουνίου του 1981 με σκορ 2-0. Σκόρερ στην τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ ήταν ο Χ. Δημόπουλος κι ο Τριανταφυλλίδης.


Πρώτη νίκη του Ατρόμητου το 2006


Η πρώτη νίκη του Ατρόμητου ήρθε με την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία μετά από 25 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα στις 29 Ιανουαρίου του 2006 ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ για τον οποίο είχε σκοράρει ο Σαλπιγγίδης, μοναδικός από τα δύο ρόστερ που θα αγωνιστεί και στο σημερινό παιχνίδι. Για τον Ατρόμητο σκόρερ ήταν οι Κατεμής και Κορακάκης.


Αήττητοι Περιστεριώτες


Έκτοτε ακολούθησαν άλλα τέσσερα ματς με τον Ατρόμητο να επικρατεί εκ νέου με 2-1 τη σεζόν 2006-07 και να παραχωρεί τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στις τρεις επόμενες αναμετρήσεις που φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ. Δύο φορές τα ματς έληξαν ισόπαλα χωρίς σκορ για να φτάσουμε στο περσινό 2-2.


Τέρματα 7-16


Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο προβάδισμα σε ότι έχει να κάνει με τη διαφορά των γκολ ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο αυτή η διαφορά περισσότερο οφείλεται σε εκείνο το 1-6 της σεζόν 1976-77.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.