Μαντσίνι: «Θα χτυπούσα τον Μπαλοτέλι»

Στην αποκάλυψη πως θα χτυπούσε τον Μάριο Μπαλοτέλι, αν ήταν συμπαίκτες, προχώρησε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Στην αποκάλυψη πως θα χτυπούσε τον Μάριο Μπαλοτέλι, αν ήταν συμπαίκτες, προχώρησε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του επιθετικό, υπογραμμίζοντας πως αυτό που του λείπει είναι η συγκέντρωση. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο επεισόδιο που είχε ο παίκτης του με τον Αλεξάντερ Κολάροφ, υπογραμμίζοντας πως έχει ήδη λήξη.

Αρχικά, ο Μαντσίνι τόνισε: «Είχα πει στον Μάριο πως αν πριν δέκα χρόνια ήμουν συμπαίκτης του θα του έδιναν κάθε μέρα μια γροθιά στο κεφάλι. Το πρόβλημα του είναι η συγκέντρωση, αλλά δουλεύω μαζί του κάθε μέρα. Δεν μιλάω μαζί του καθημερινά, αν το έκανα θα χρειαζόμουν ψυχίατρο. Αλλά μιλάω μαζί του γιατί δεν θέλω να χάσει την ποιότητα του. Ο Μάριο μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη. Δεν θέλω να χάσει το ταλέντο του».

Και συμπλήρωσε: «Τέτοιες καταστάσεις, όπως αυτή ανάμεσα στον Μπαλοτέλι και τον Κολάροφ, είναι δύσκολες για δυο συμπαίκτες. Δεν είναι καλό αλλά μπορεί να συμβεί όταν είσαι τόσο νευρικός σε μια δύσκολη στιγμή. Αλλά μετά το παιχνίδι το θέμα έληξε. Αλλά δεν ανησυχώ. Το σημαντικό είναι πως μετά το τέλος του αγώνα το ζήτημα έληξε. Δεν είχαμε προβλήματα ανάμεσα στον Μπαλοτέλι και τον Κολάροφ. Δεν μου αρέσει αυτό αλλά καταλαβαίνω πως κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.