Ροτζέριο: «Ήμασταν καλύτεροι»

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ροτζέριο Μάρτινς, μετά τον αποκλεισμό του Αστέρα Τρίπολης από τον Ατρόμητο.

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ροτζέριο Μάρτινς, μετά τον αποκλεισμό του Αστέρα Τρίπολης από τον Ατρόμητο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε πως αν η ομάδα του αγωνίζονταν με έντεκα παίκτες, τότε θα είχε καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Αρχικά, ο Ροτζέριο τόνισε: «Το είχαμε σαν στόχο να φτάσουμε στον τελικό. Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε όλοι μας, αλλά το χάσαμε από ένα λάθος δικό μας στο τέλος. Νομίζω ότι αν παίζαμε με έντεκα παίκτες θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Στην συνέχεια, ο Βραζιλιάνος παίκτης δήλωσε: «Και πάλι στο παιχνίδι ο Ατρόμητος δεν έφτασε πολλές φορές στην εστία μας, αλλά σε δυο περιπτώσεις που μπήκαν έκαναν δύο γκολ. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δίκαιο ή όχι πέρασε ο Ατρόμητος. Σκοπεύουμε να φτάσουμε άμεσα σε έναν τελικό».

Τέλος, ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης υπογράμμισε: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε τα τρία επόμενα παιχνίδια και να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε. Νομίζω ότι ο Αστέρας κάθε χρονιά που περνάει ανεβαίνει ένα επίπεδο. Φέτος ήμασταν πολύ καλοί και τώρα πρέπει να χαμηλώσουμε τους τόνους και να κάνουμε προπόνηση και να ξεκουραστούμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.