Παυλίδης: «Ευτύχημα να υπάρχουν δύο τέτοιες ομάδες»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χάρη Παυλίδη τόνισε ότι η ομάδα του έχει ακόμα δουλειά παρά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην Βουλιαγμένη για την απόδοσή της στον τελικό.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χάρη Παυλίδη τόνισε ότι η ομάδα του έχει ακόμα δουλειά παρά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην Βουλιαγμένη για την απόδοσή της στον τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού:

Χάρης Παυλίδης (προπονητής Ολυμπιακού): «Είχα πει χθες ότι, αν η άμυνά μας ήταν καλή, θα κερδίζαμε σχετικά εύκολα. Όμως η άμυνά μας ήταν τραγική, για μια ακόμη φορά, και νομίζω ότι ακόμη είμαστε λίγο μπερδεμένοι σε ορισμένες λεπτομέρειες. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε ορισμένα πράγματα, δεχθήκαμε μόλις τρία γκολ στα τελευταία δύο οκτάλεπτα και αυτό ήταν το κλειδί. Μπροστά έχουμε μεγάλο ταλέντο, σίγουρα ήμασταν καλύτεροι. Συγχαρητήρια και στον ΝΟ Βουλιαγμένης, που ήταν πολύ καλός. Καθοριστική φάση ήταν η απόκρουση της Διαμαντοπούλου στο πέναλτι της Κούλχαας. Είναι ευτύχημα για το ελληνικό πόλο να έχει δύο τέτοιες ομάδες και ο ανταγωνισμός αυτός κάνει καλό και στους δύο, αλλά και στην Εθνική ομάδα. Ένας καλός Ολυμπιακός είναι φαβορί σε όποια διοργάνωση και να βρεθεί. Ο σημερινός Ολυμπιακός, όμως, θέλει ακόμα δουλειά. Για εμένα σήμερα η καλύτερη παίκτρια ήταν η Μόνικα Έγκενς και αμυντικά και επιθετικά. Ήταν καταπληκτική».

Αλεξάνδρα Ασημάκη (πολίστρια Ολυμπιακού):
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τον ιστορικό αυτό τίτλο του 1ου κυπέλλου Ελλάδος στην ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Χαιρόμαστε πάρα πολύ για την κατάκτηση αυτή, έχουμε ακόμη δύο τίτλους τους οποίους θέλουμε να κατακτήσουμε. Να τονίσουμε ότι αυτή η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη του αθλήματος και ευχαριστούμε την ΚΟΕ για την οργάνωση, όπως και τον ΣΕΑΥ. Νομίζω πως η πρώτη αυτή κούπα γράφεται στην ιστορία και είμαστε οι πρώτοι που την κατακτήσαμε. Το παιχνίδι νομίζω κρίθηκε στο τέλος, όπου κρατήσαμε την ψυχραιμία μας “χτίζοντας” μια διαφορά και διαχειριζόμενοι το σκορ».

Μόνικα Έγκενς (πολίστρια Ολυμπιακού, MVP του τελικού)
: «Ήταν ένα πολύ αμφίρροπο ματς στο ξεκίνημα. Κάναμε λάθη τα οποία διορθώσαμε στο δεύτερο μέρος και παίξαμε όπως σχεδιάσαμε, με αποτέλεσμα να κερδίσουμε. Ελπίζω να κερδίσουμε κι άλλους τίτλους φέτος, δουλεύοντας σκληρά».

Άλκηστη Αβραμίδου (πολίστρια Ολυμπιακού):
«Εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλοι τίτλοι, με πρώτο το ευρωπαϊκό. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά. Εμείς παρουσιάσαμε ορισμένα προβλήματα στην άμυνα στο ξεκίνημα, όμως στη συνέχεια το βρήκαμε, βγάλαμε πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Εύχομαι να ακολουθησουν κι άλλα τρόπαια».

Χριστίνα Τσουκαλά (πολίστρια Ολυμπιακού):
«Μακάρι να είναι ο πρώτος αλλά όχι ο τελευταίος τίτλος για φέτος. Νομίζω ότι δεν ξεκινήσαμε καλά, η αντίπαλός μας ήταν πολύ καλή. Στην τελευταία περίοδο όμως το βρήκαμε, ηρεμήσαμε, κρατήσαμε το σκορ και πήραμε τη νίκη».

Φιλιώ Μανωλιουδάκη (αρχηγός Ολυμπιακού)
: «Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη το Final-4 του LEN Trophy, μιας διοργάνωσης όπου κι εκεί έχουμε θέσει ως στόχο να πρωταγωνιστήσουμε, όπως φυσικά και τους τελικούς του πρωταθλήματος με τον ΝΟΒ, που θα είναι επίσης πολύ ανταγωνιστικοί. Είμαι μια ζωή στον Ολυμπιακό και χαίρομαι που έχω συνδέσει την καριέρα μου με τόσες επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.