Καμμένου: «Έγιναν διαιτητικά λάθη»

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από το «στρατόπεδο» του ΝΟΒ:

Αλεξία Καμμένου (προπονήτρια Βουλιαγμένης): «Πραγματοποιήθηκε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο Final-4. Οι ομάδες έπαιξαν υψηλού επιπέδου πόλο και είναι απορίας άξιο γιατί κάποιοι άνθρωποι δημιουργούν προβλήματα, όπως ο κ. Μπουδραμής με τις διαιτητικές του αποφάσεις. Κάποια στιγμή αυτό πρέπει να αλλάξει για το καλό του ελληνικού πόλο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που αποβάλλομαι από τότε που επέστρεψα στην ομάδα. Αυτό δείχνει ότι η προσέγγισή μου είναι διαφορετική. Θεωρώ ότι έγιναν διαιτητικά λάθη. Η ομάδα μας έπαιξε καταπληκτικό πόλο, με εξαίρεση κάποια λάθη στην άμυνα. Όμως, στη χρονική στιγμή που έγιναν τα διαιτητικά λάθη έδωσαν ένα αβαντάζ στον Ολυμπιακό, το οποίο το εκμεταλλεύτηκε. Νομίζω ότι ήταν πολύ μεγάλος ο αριθμός των αποβολών που δεχθήκαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική, μεγάλο μπάτζετ και πολλές λύσεις και όλα αυτά σε συνδυασμό έφεραν την ήττα. Τώρα στο πρωτάθλημα πρέπει να έχουμε υπομονή και πείσμα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, εκείνο που θα κοιτάξουμε είναι να μην απογοητευτούμε, μιας και τα κορίτσια σήμερα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».

Έλενα Κούβδου (αρχηγός Βουλιαγμένης):
«Νομίζω ότι το παιχνίδι χάθηκε για εμάς στην άμυνα. Δεχθήκαμε πάρα πολλά γκολ στον λιγότερο και εκεί ήταν το κομβικό σημείο για εμάς. Ορισμένες αποβολές ίσως ήταν υπερβολικές και δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ένα μάθημα, πρέπει να δούμε τον επόμενο στόχο του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.