Αγγελόπουλος: Η πιο χαρούμενη πρόκριση

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ήταν στα καλύτερα τους, δηλώνοντας πως η φετινή είναι η πρόκριση που έχουν χαρεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, ενώ δε θέλησαν να ξεκαθαρίσουν αν θα παραμείνουν ή όχι στη διοίκηση της ΚΑΕ.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ήταν στα καλύτερα τους, δηλώνοντας πως η φετινή είναι η πρόκριση που έχουν χαρεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, ενώ δε θέλησαν να ξεκαθαρίσουν αν θα παραμείνουν ή όχι στη διοίκηση της ΚΑΕ.
Αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε ότι «αυτή η πρόκριση είναι αυτή που έχουμε χαρεί είτε ως πρόεδροι είτε ως οπαδοί. Ο λόγος είναι η δυσκολία του εγχειρήματος, αμφιβάλλω αν το πίστευαν πάνω από δέκα άτομα ότι θα φτάσουμε εδώ». Παράλληλα εξήγησε πως «πάμε σαν αουτσάιντερ, υπάρχει η μεγάλη ΤΣΣΚΑ, η μεγάλη Μπαρτσελόνα. Είναι μοναδικές στιγμές, ελπίζουμε να ζήσουμε και άλλες σύντομα».


Όσον αφορά στο μέλλον τους στην ομάδα, αμφότεροι Παναγιώτης και Γιώργος σχολίασαν: «Δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα, για το μέλλον μας θα μιλήσουμε άλλη φορά. Θα δούμε», με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να προσθέτει πως «εγώ είχα κάνει μία δήλωση το 2010 στο Παρίσι και είχα πει ότι δεν χρειάζεται μεγάλο μπάτζετ για να κάνεις κάτι καλό όπως έδειξε η Παρτιζάν. Δεν είναι όμως μόνο οικονομικό, είναι θέμα να πιστεύεις στην ομάδα».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου για ενδεχόμενη πρόκριση του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, απάντησε: «Σχολιασμό του Θανάση; Εμείς…; Απαξιώ… Μην ρίξουμε το επίπεδο της συνέντευξης».


Πάρτι με τους Αγγελόπουλους
Οι παίκτες του Ολυμπιακού γιόρτασαν τη μεγάλη τους πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα αρχικά με τον κόσμο και στη συνέχεια με τους αδελφούς Αγγελόπουλους.

Αφού πανηγύρισαν όλοι τους στο παρκέ αγκαλιά με τους φιλάθλους τους, συνέχισαν το πάρτι τους στα αποδυτήρια, όπου πήγαν και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι δύο «ισχυροί άνδρες» της ΚΑΕ παρακολούθησαν με αγωνία και αυτό το ματς από τις εξέδρες του ΣΕΦ και στη συνέχεια πήγαν κοντά στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και στους παίκτες του, μοιράζοντας -πρώτα απ’ όλα- «συγχαρητήρια». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.