Φως στο τούνελ για την ΑΕΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, Παντελής Οικονόμου ανέλαβε να δώσει λύση στο θέμα που έχει προκύψει με το μπλοκάρισμα του λογαριασμού της ΑΕΚ από την εφορία. Ανοίγει ο δρόμος για την αδειοδότηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr Ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, Παντελής Οικονόμου ανέλαβε να δώσει λύση στο θέμα που έχει προκύψει με το μπλοκάρισμα του λογαριασμού της ΑΕΚ από την εφορία. Ανοίγει ο δρόμος για την αδειοδότηση.

Μετά από τη συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τον κ. Οικονόμου το πρωί της Παρασκευής φαίνεται ότι βρισκόμαστε μια ανάσα από τη συμφωνία της ΠΑΕ με την εφορία, κάτι που σημαίνει ότι τη Δευτέρα αναμένεται να εκταμιευθεί το δάνειο του Σαουδάραβα Τουρκί Αλ Σουνταϊρί. Ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, με δική του πρωτοβουλία αναμένεται να ξεμπλοκάρει τον λογαριασμό της Ένωσης κι έτσι θα μπει άμεσα το ποσό του δανειστή χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να δεσμευθούν τα χρήματα για χρέη προς την εφορία. Φυσικά αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ παίζει με το χρόνο, αφού σύμφωνα με τη διορία που έχει δώσει η Ουέφα στον δικέφαλο να τακτοποιήσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες, θα πρέπει τα έγγραφα που θα κατατεθούν την Τετάρτη να έχουν ημερομηνία μέχρι και την 31η Μαρτίου. Αυτό που θα ζητήσει πλέον η ΑΕΚ από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι μια παράταση μέχρι και τη Δευτέρα για να προχωρήσει στις πληρωμές, λόγω του ότι η 31η Μαρτίου είναι Σάββατο, άρα μη εργάσιμη μέρα. Σε περίπτωση που η Ουέφα αρνηθεί να δώσει θετική απάντηση στο αίτημα της ελληνικής ομάδας, υπάρχει και η δυνατότητα έφεσης στην οποιαδήποτε απόφαση λάβει η Ευρωαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Το σίγουρο είναι ότι πλέον έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι πιθανότητες να αποφύγει η ΑΕΚ τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.