Για την τιμή των όπλων στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποδείξει στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, πως παραμένει σκληρό καρύδι, παρά τα πολλά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο χρονικό διάστημα (19:30 Novasports1HD).

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποδείξει στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, πως παραμένει σκληρό καρύδι, παρά τα πολλά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο χρονικό διάστημα (19:30 Novasports1HD). Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη, ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια για την κατάληψη της πέμπτης θέσης της βαθμολογίας, κάτι που θα τους δώσει τη δυνατότητα να σβήσουν από την εφετινή σεζόν την τιμωρία που τους επέβαλε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους παίκτες του να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα και να επικεντρωθούν στο αθηναϊκό ντέρμπι, ώστε να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, που θα παρατάξει στο συγκεκριμένο ματς και δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές. Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως αυξήθηκαν οι επιλογές του για την επιθετική γραμμή, καθώς διαθέσιμοι είναι οι Μολίνς, Μυστακίδης και Λουτσιάνο. 

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για το βασικό σχήμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.