Δράκου: «Εχω ακόμη δρόμο…»

Σε εντατικούς ρυθμούς, και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το κολυμβητήριο της Πάτρας, συνεχίζει η Νόρα Δράκου την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Ντέμπρετσεν και των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Σε εντατικούς ρυθμούς, και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το κολυμβητήριο της Πάτρας, συνεχίζει η Νόρα Δράκου την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Ντέμπρετσεν και των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Η 20χρονη κολυμβήτρια δεν πρόκειται μάλιστα να διακόψει το πρόγραμμά της ούτε για τις γιορτές του Πάσχα, καθώς τη Μεγάλη Εβδομάδα θα βρεθεί στην Ολλανδία για το μίτινγκ του Αϊντχόφεν (12-15 Απριλίου) και αμέσως μετά θα μεταβεί στο Λουτράκι για προετοιμασία (16-24/4).


    «Στο Αϊντχόφεν ο συναγωνισμός θα είναι πολύ δυνατός και θα προσπαθήσω να βελτιώσω το χρόνο μου. Βέβαια, θα βρίσκομαι σε περίοδο προετοιμασίας ακόμη, αλλά στόχος μου είναι να κάνω έναν καλό χρόνο. Η προετοιμασία στο Λουτράκι θα με βοηθήσει αρκετά», τόνισε η Δράκου, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, και συνέχισε: «Θα είναι καλό να φύγουμε από την Πάτρα και τα προβλήματα που έχουμε εκεί. Το κλειστό κολυμβητήριο άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα και το νερό ήταν κρύο. Κάναμε προπόνηση σε 25άρα στην πανεπιστημιακή πισίνα, με πολλά τμήματα υποδομών και δεν ήταν εύκολο να γίνει δουλειά. Από την προετοιμασία μου έως τώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Υπήρχαν κάποιοι μικροτραυματισμοί, οι οποίοι ήταν λογικό να έρθουν λόγω της πίεσης, αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένη έως τώρα. Πάντως έχω δρόμο ακόμα για να είμαι έτοιμη».


    Η νεαρή πρωταθλήτρια ευχαρίστησε για τη συμπαράστασή τους τους γονείς των αθλητών του ΝΟ Πατρών (στον οποίο ανήκει), αλλά και της ΝΕΠ, ενώ αναφέρθηκε και στις επιδιώξεις της ενόψει Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος: «Ο στόχος μου αρχικά είναι να μπω στην οκτάδα του τελικού. Επίσης θέλω να πιάσω το όριο στα 100μ. για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (σ.σ. έχει από πέρυσι το όριο στα 50μ. ελεύθερο). Πάντως, είναι νωρίς ακόμα για να πω κάτι παραπάνω, συνεχίζω την προετοιμασία μου και θα δούμε…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.