Νεκρός από πυροβολισμό ένας οπαδός

Τραγικό θάνατο βρήκε φίλαθλος της Παλμέιρας, αφού πυροβολήθηκε στο κεφάλι από οπαδό της Κορίνθιανς, στη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ συμμοριών χούλιγκαν, πριν το ντέρμπι του Σάο Πάουλο.

Τραγικό θάνατο βρήκε φίλαθλος της Παλμέιρας, αφού πυροβολήθηκε στο κεφάλι από οπαδό της Κορίνθιανς, στη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ συμμοριών χούλιγκαν, πριν το ντέρμπι του Σάο Πάουλο. Η βία στις μεγάλες πόλεις της Βραζιλίας, συμπεριλαμβανομένου του χουλιγκανισμού στο ποδόσφαιρο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η «χώρα του καφέ», δύο χρόνια πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, το οποίο έχει αναλάβει να διοργανώσει.

Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, περίπου 500 οπαδοί της Παλμέιρας οδηγήθηκαν με τη συνοδεία των αρχών στο Στάδιο Πασαέμπου, όπου αγωνίζεται η Κορίνθιανς, όταν φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας τους υποδέχθηκαν με καπνογόνα, σιδερόβεργες και αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς. Πέντε άτομα τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους κι ένας 21χρονος, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι και λίγο αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο.

Βιντεοσκοπημένο υλικό από ερασιτεχνική κάμερα αναμεταδόθηκε από την τηλεόραση και έδειξε σκηνές μάχης στους δρόμους κι έναν άνθρωπο να πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος και να καλεί σε βοήθεια. Οι αστυνομικοί έσπευσαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, δεν έγινε κάποια σύλληψη.

Η Κορίνθιανς επικράτησε 2-1 της Παλμέιρας, βάζοντας τέλος στο σερί των 21 αγώνων χωρίς ήττα των φιλοξενούμενων.

Πηγή, ΑΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.