«Δεν είμαστε φαβορί»

Χαμηλούς τόνους κρατούν στην Καλλιθέα εν όψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος και υπογραμμίζουν πως σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν φαβορί για την άνοδο.

Χαμηλούς τόνους κρατούν στην Καλλιθέα εν όψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος και υπογραμμίζουν πως σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν φαβορί για την άνοδο. Παράλληλα, οι Αθηναίοι υπογραμμίζουν ότι η εντός έδρας ήττα από την Καλλονή, αποτέλεσε μάθημα για εκείνους.

«Η Καλλιθέα έδωσε ένα κρίσιμο αγώνα την Παρασκευή, με ένα θριαμβευτικό αποτέλεσμα, αλλά από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε από τους ποδοσφαιριστές μας όπως και από τον φίλαθλο κόσμο μας, να κρατηθούν οι τόνοι χαμηλά. Όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του ακόμα, ιδιαίτερα όταν παίζεις δύο φορές μέσα στην ίδια εβδομάδα.

Σε καμία περίπτωση δεν αποδεχόμαστε το χαρακτηρισμό του ‘φαβορί’, για άνοδο στη Super League. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εμφάνιση της ομάδας αλλά δεν ξεχνάμε την ήττα μας από την Καλλονή στην έδρα μας με 3-0, το οποίο αποδείχθηκε μάθημα για όλους μας», τονίζεται σε κείμενο στο σάιτ της ΠΑΕ.

Παράλληλα, οι της Καλλιθέας απευθύνουν έκκληση στον κόσμο να βρεθεί την Τετάρτη στο γήπεδο και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των παικτών του Νίκου Παντελή να κερδίσουν τον αγώνα με την Παναχαϊκή.
Τέλος, όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Παντελή, ενώ ο Μουσταφίδης , ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του με τον Θρασύβουλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.