Ο πατέρας του Μαλαντά κατηγορεί τη Βόλφσμπουργκ

Έναν χρόνο μετά τον τραγικό χαμό του γιού του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο πατέρας του Τζούνιορ Μαλαντά άσκησε σκληρή κριτική στη Βόλφσμπουργκ για τον τρόπο που αντιμετώπισε το περιστατικό.

Έναν χρόνο μετά τον τραγικό χαμό του γιού του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο πατέρας του Τζούνιορ Μαλαντά άσκησε σκληρή κριτική στη Βόλφσμπουργκ για τον τρόπο που αντιμετώπισε το τραγικό περιστατικό.

Ο Βέλγος μέσος, έχασε  τη ζωή του σε ηλικία μόλις 20 ετών στις 10/1/15 σε τροχαίο στη Βόρεια Γερμανία, καθώς κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο για να πετάξει στη Ν. Αφρική εν’ όψει της χειμερινής προετοιμασίας της Βόλφσμπουργκ.

Η γερμανική ομάδα απέσυρε τη φανέλα με το «19» στη μνήμη του, στην οποία αφιέρωσε και την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου.

Σύμφωνα όμως με τον πατέρα του Μπερνάρ Μαλαντά, η Βόλφσμπουργκ κατά τα άλλα έδειξε έλλειψη σεβασμού προς τον γιό του.

«Η Βόλφσμπουργκ δεν έκανε τίποτα. Εγώ πλήρωσα για το φέρετρο, για τον επαναπατρισμό της σορού του, όλους τους λογαριασμούς. Η ομάδα κανόνισε την ημέρα της κηδείας του ώστε οι συμπαίκτες του να είναι παρόντες επιστρέφοντας από τη Νότιο Αφρική, όμως τελικά ακόμα και έτσι άργησαν, δείχνοντας έλλειψη σεβασμού. Ο γιός μου σκοτώθηκε στον δρόμο για τη δουλειά του, όμως δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ ως αποζημίωση από την ομάδα. Ακόμα περιμένουμε να μας επιστραφεί η εγγύηση που είχε δώσει για το διαμέρισμά του», είπε ο πικραμένος πατέρας στη βελγική εφημερίδα La Dernière Heure.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.