Πιανιτζιάνι: «Δύσκολος αγώνας, προσοχή στα λάθη»

Η Αρμάνι Μιλάνο μπορεί να μην διεκδικεί κάτι, όμως σύμφωνα με τον προπονητή της Λούκα Πιανιτζιάνι, θέλει να τελειώσει με μια νίκη την ευρωπαϊκή της σεζόν.

Η Αρμάνι Μιλάνο μπορεί να μην διεκδικεί κάτι, όμως σύμφωνα με τον προπονητή της Λούκα Πιανιτζιάνι, θέλει να τελειώσει με μια νίκη την ευρωπαϊκή της σεζόν. 

Ο Λούκα Πιανιτζιάνι, στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (5/4 21:45) αναγνώρισε πως οι πράσινοι έχουν μεγάλο κίνητρο για την νίκη, όμως παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του θέλει να κλείσει την σεζόν με μια νίκη μπροστά στους φίλους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκα Πιανιτζιάνι:

«Είναι το δυσκολότερο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να έχουμε στο τέλος μιας σεζόν, γιατί το κίνητρο των αντιπάλων μας είναι πολύ υψηλό. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν μεγάλη αθλητικότητα και βγάζουν μεγάλη ενέργεια στον αγώνα. Η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι πολύ επιθετική και οδηγεί σε πολλά λάθη την αντίπαλη ομάδα. Εμείς παίζουμε μπροστά τους φίλους μας και ο στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως κάνουμε στα τελευταία μας παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Νομίζω πως αξίζαμε να είμαστε λίγο πιο ψηλά στην βαθμολογία.»

Από την μεριά του ο Αρτούρας Γκουντάϊτις τόνισε:

«Θέλουμε να τελειώσουμε την σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε. Ξέρουμε πως ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια που κάνει για το πλεονέκτημα έδρας. Όμως μπροστά στους φίλους μας και μέσα στο γήπεδό μας θέλουμε να τελειώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Θα είναι σημαντικό για μας να πάρουμε τον έλεγχο του ρυθμού και να έχουμε υπομονή απέναντι στην άμυνα  με αλλαγές που εφαρμόζει ο Παναθηναϊκός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.