Ρακόσεβιτς: ‘Όχι τα ίδια λάθη”

Ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς πιστεύει ότι εφόσον η Σιένα δεν κάνει τα λάθη των δυο πρώτων αγώνων, μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς πιστεύει ότι εφόσον η Σιένα δεν κάνει τα λάθη των δυο πρώτων αγώνων, μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.. «Ισοφαρίσαμε τη σειρά σε 1-1 παίζοντας ουσιαστικά δύο αγώνες που έμοιαζαν μεταξύ τους. Είχαμε το προβάδισμα στα πρώτα 30 λεπτά του ματς, αλλά στη συνέχεια κάναμε λάθη και δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε τη διαφορά που είχαμε χτίσει» δηλωσε ο Σέρβος σούτινγκ γκαρντ

Ο Ρακόσεβιτς αποκάλυψε ότι τις μέρες που μεσολάβησαν οι παικτες της Σιένα δούλεψαν πολύ πάνω σε αυτόν τον τομέα. «Πρέπει να δούμε γιατί υποχωρούσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, και να τα διορθώσουμε ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Με την εμπειρία που διαθέτουμε, πρέπει να βρούμε το πρόβλημα και να το λύσουμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και να φέρουμε τη σειρά πάλι στη Σιένα, πιστεύω ότι και τα ματς στο ΣΕΦ θα είναι ντέρμπι και μπορούμε να πάρουμε ένα από αυτά», είπε.

Και κατέληξε: «Ο Ολυμπιακός είναι εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με την περσινή. Μπορεί να μη διαθέτουν τους σταρ, αλλά έχουν βρει καλή χημεία και παίζουν εξαιρετικά. Για να τον νικήσεις πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και στα 40′ του ματς και να μην έχεις σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή σου. Αυτός είναι ο δικός μας οδηγός για τα ερχόμενα παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.