Ψηλά στη λίστα του Πογέτ

Ορλάντο Σα και Άλβαρο Βαντίγιο, τις περιπτώσεις των οποίων σας αποκάλυψε το novasports.gr, φέρονται να αποτελούν αυτή τη στιγμή τους "εκλεκτούς" της ΑΕΚ για την επίθεση. Διαβάστε τι συμβαίνει με τον Ματέι και τον Φιγκέρας.

Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ αναζητούν εδώ και αρκετό καιρό τους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας και θα τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της. Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα το novasports.gr σας έχει αποκαλύψει ότι οι “κιτρινόμαυροι” εξετάζουν τις περιπτώσεις του Ορλάντο Σα για την κορυφή της επίθεσης και των Άλβαρο Βαντίγιο και Καντίρ για το δεξί άκρο της γραμμής κρούσης. Ο τελευταίος, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή, φαίνεται να χάνει έδαφος περισσότερο λόγω ηλικίας, αφού διανύει το 33ο έτος της ζωής του.

Ο Ορλάντο Σα όμως με τον Άλβαρο Βαντίγιο παραμένουν πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Δικεφάλου. Χθες άλλωστε, στη συνένετυξη τύπου που ακολούθησε το ματς με τον Λεβαδειακό, ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε λόγο για τουλάχιστον δύο μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας, εννοώντας φυσικά στις παραπάνω θέσεις. Τι συμβαίνει όμως με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις;

Ο Σα είναι ξεκάθαρο ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρέντιγκ, αφού βλέπει ότι με τη συγκεκριμένη ομάδα δεν μπορεί να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους και να παίξει στην Ευρώπη. Το προηγούμενο καλοκαίρι στόχος της ομάδας ήταν η άνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά όπως φαίνεται ο στόχος αυτός δεν μπορεί να επιτευχθεί. Γι’ αυτό και έχει αρχίσει να …ψάχνεται για να αποχωρήσει με την ΑΕΚ να είναι ο σύλλογος που μπορεί να του δώσει ξανά τη δυνατότητα να φορέσει ευρωπαίκό …κοστούμι. Στην Ένωση εκτιμούν πολύ τις δυνατότητές του και πιστεύουν ότι μ’ αυτόν μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η περίπτωσή του όμως μόνο εύκολη δεν είναι, αφού προς το παρόν τουλάχιστον η Ρέντιγκ δε συνενεί στον δανεισμό του παίκτη, αφού το προηγούμενο καλοκαίρι πλήρωσε πάνω από 1,5 εκ. ευρώ για να τον ντύσει στα χρώματά της. Οι διαπραγματεύσεις πάντως συνεχίζονται, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν μπορεί να προχωρήσει.

Ο Άλβαρο Βαντίγιο αποτελεί μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. Ο ακραίος επιθετικός της Μπέτις, στο ξεκίνημα της καριέρας του χαρακτηριζόταν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας και μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι τον προσέγγισαν γνωστοί σύλλογοι της Αγγλίας για να τον αποκτήσουν. Ένας σοβαρός όμως τραυματισμός τον πήγε πίσω, αλλά πλέον είναι και πάλι απόλυτα έτοιμος αγωνιστικά. Το συμβόλαιο του 21 ετών Ισπανού άσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στην ΑΕΚ σκέφτονται να υπογράψουν από τώρα μαζί του, κάνοντας κρούση προς τον Μπέτις για να τον αποκτήσουν άμεσα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μέλλον και αρέσει τόσο στους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και στον Γκουστάβο Πογέτ.

Σε ότι αφορά στον Κοσμίν Ματέι, η περίπτωσή του έχει ομοιότητες με αυτή του Βαντίγιο, αφού επίσης το συμβόλαιό του με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Ναι μεν δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Ένωση, αφού περισσότερο κινείται στον άξονα και λιγότερο στα άκρα, αλλά διαθέτει πολύ καλά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του και δεν παύει να αποτελεί μια έξτρα σκέψη που κάνουν στον Δικέφαλο είτε για τώρα είτε για το καλοκαίρι.

Για τον Ζόρντι Φιγκέρας τα πράγματα είναι δεδομένα. Ενδιαφέρει την ΑΕΚ, αλλά η ελληνική ομάδα ενδεχομένως να κινηθεί για να τον αποκτήσει μόνο αν αποχωρήσει ο Θέσαρ Άρθο. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Μπέτις δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί και είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.