Περιμένει την Αλ Αΐν το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στα χρήματα που του οφείλει η Αλ Αΐν για τη μετεγγραφή του Μάρκους Μπεργκ, προκειμένου να προχωρήσει τις πληρωμές, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στα χρήματα που του οφείλει η Αλ Αΐν για τη μετεγγραφή του Μάρκους Μπεργκ, προκειμένου να προχωρήσει τις πληρωμές, μέσα στις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ποσό που οφείλει η αραβική ομάδα, βάσει των προβλεπόμενων δόσεων, αγγίζει τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα χρήματα θα πάνε για τις δόσεις των συμβολαίων των παικτών της ομάδας, αλλά και για διακανονισμούς με πρώην παίκτες και προπονητές, έτσι ώστε να προχωρήσει και το θέμα της αδειοδότησης.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» ελπίζουν πως θα αλλάξει την ερχόμενη εβδομάδα ο κανονισμός της Super League, ο οποίος προβλέπει τον υποβιβασμό των ομάδων, που δεν παίρνουν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» θεωρούν πως η νέα ποινή θα είναι αφαίρεση τριών ή έξι βαθμών από τη νέα αγωνιστική περίοδο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.