Ρανιέρι: «Αν ήταν Μάιος…»

Η Λέστερ εξακολουθεί να τρελαίνει κόσμο στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Κλάουντιο Ρανιέρι εξακολουθεί να γελάει με όσους αναφέρουν ότι η ομάδα του μπορεί να κερδίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Η Λέστερ εξακολουθεί να τρελαίνει κόσμο στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Κλάουντιο Ρανιέρι εξακολουθεί να γελάει με όσους αναφέρουν ότι η ομάδα του μπορεί  να κερδίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Οι «αλεπούδες» κέρδισαν χθες σητν έδρα της Τότεναμ και ισοβαθμούν με την πρωτοπόρο Άρσεναλ, όμως ο Ιταλός τεχνικός φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους όσον αφορά τους στόχους της ομάδας.

«Γελάω όταν ακούω ότι είμαστε υποψήφιοι πρωταθλητές. Κρίμα που είναι Ιανουάριος, αν ήταν Μάιος ίσως. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να κρατάμε τα πόδια στο έδαφος. Είναι ένα τρελό, τρελό πρωτάθλημα το φετινό και πρέπει να συνεχίσουμε», είπε ο Ρανιέρι, που έθεσε ως στόχο την συγκομιδή 40 πόντων στον δεύτερο γύρο:

«Είχαμε 39 πόντους στον πρώτο γύρο, στον δεύτερο θέλω έναν παραπάνω, σύνολο 79. Θα είναι αρκετοί για να πάρουμε τον τίτλο; Δεν το ξέρω, δεν ξέρω για πόσα είμαστε ικανοί. Το μόνο που θέλω είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Αν μαζέψουμε 79 πόντους θα είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.