Μπόγρης: «Θέλω Παναθηναϊκό στα πλέι οφ»

Ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε πως θα ήθελε τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλο στα πλέι οφ.

Ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε πως θα ήθελε τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλο στα πλέι οφ. 

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ δύσκολο ματς με μία ομάδα επιπέδου πλέι οφ που μπορεί να την βρούμε και μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί είναι ομάδα προπονητή και σίγουρα θα μας έχει διαβάσει πολύ καλά. Θα ξέρει τι να περιμένει από εμάς. Έχουμε κάνει κι εμείς το ίδιο όμως για να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη που θα μας κρατήσει στην τρίτη θέση».

Για τους τραυματισμούς, τόνισε: «Η αλήθεια είναι μάλλον ότι πρέπει να αλλάξουμε παπά στην αρχή της χρονιάς, γιατί ο αγιασμός δεν έπιασε φέτος ξανά. Με συγχωρείτε, αλλά μάλλον κάτι δεν πάει καλά (γέλια). Σίγουρα έχουμε την ποιότητα κι ένα πολύ βαθύ ρόστερ για να καλύψουμε τέτοιες απουσίες. Έχουμε αντεπεξέλθει στο παρελθόν σε τέτοιες περιπτώσεις. Θεωρώ πως θα είμαστε όλοι έτοιμοι».

Μάλιστα, ο διεθνής σέντερ μίλησε και στην κάμερα της NOVA αναφέροντας: «Kάθε ματς στα πλέι οφ είναι ιδιαίτερο. Είναι όλες διαφορετικές ομάδες. Θα ήθελα σαν Γιώργος τον Παναθηναϊκό, γιατί είναι πάντα ιδιαίτερα ματς, που ο καθένας θέλει να δείξει το κάτι παραπάνω. Θα έχουμε και το πλεονέκτημα έδρας, τέτοια ματς αρέσουν στο κόσμο. Πιο βατός, αν και δεν υπάρχουν βατοί, ίσως ήταν η Ζαλγκίρις ή η Μπασκόνια, όμως θέλω Παναθηναϊκό γιατί είναι ιδιαίτερα παιχνίδια, είναι αυτά που θέλεις να παίζεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.