Δημητρέλος: «Ότι παίρνουμε πάνε σε εσάς»

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε την Παρασκευή ο Ανδρέας Δημητρέλος στους παίκτες της ΑΕΚ. Όπως τόνισε, ότι χρήματα καταφέρνει να συγκεντρώσει η διοίκηση, θα πηγαίνουν στις ανάγκες των παικτών και των υπαλλήλων, καθώς επίσης και στις οφειλές προς την Εφορία, έτσι ώστε να παίζει η Ένωση με κόσμο στα εντός έδρας ματς.

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε την Παρασκευή ο Ανδρέας Δημητρέλος στους παίκτες της ΑΕΚ. Όπως τόνισε, ότι χρήματα καταφέρνει να συγκεντρώσει η διοίκηση, θα πηγαίνουν στις ανάγκες των παικτών και των υπαλλήλων, καθώς επίσης και στις οφειλές προς την Εφορία, έτσι ώστε να παίζει η Ένωση με κόσμο στα εντός έδρας ματς. Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν να μπαίνουν χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών και τους ευχαρίστησε για την υπομονή που δείχνουν. Ο Δημητρέλος βρέθηκε στα αποδυτήρια της Ένωσης με τον Μποβαλη και μίλησε στους παίκτες πριν την προπόνηση.

Αρχικά, τους τόνισε: «Θα πάρετε όλα τα λεφτά που σας οφείλονται και δεν πρέπει να ανησυχείτε για αυτό. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια εδώ και καιρό και ότι χρήματα καταφέρνουμε να συγκεντρώσουμε πηγαίνουν σε εσάς. Τακτοποιούμε επίσης και άλλες οφειλές, ώστε να παίζει η ομάδα με κόσμο στο γήπεδο. Τα χρήματα που μένουν από αυτές τις οφειλές πηγαίνουν στους λογαριασμούς σας. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που έχετε δείξει και που συνεχίζεται να δείχνετε».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ακόμα και σήμερα θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς σας. Θα συνεχιστεί αυτό και τη Δευτέρα και την Τρίτη. Στόχος μας είναι να αποπληρωθείτε άμεσα. Περιμένουν ακόμα και σήμερα κάποια χρήματα. Αν έρθουν θα μπουν και αυτά άμεσα στους λογαριασμούς σας, όπως και στους λογαριασμούς των υπαλλήλων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.