Κάκος: «Μου αρέσει να παίζω στην Τούμπα»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ο Τάσος Κάκος.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ο Τάσος Κάκος. Ο Έλληνας διαιτητής αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του γηπέδου και τόνισε πως του αρέσει να διευθύνει αγώνες σε αυτό. Ο Κάκος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 FM».

Αρχικά, δήλωσε: «Την Τούμπα την ευχαριστιέμαι, με γεμίζει. Είναι και η φοβερή ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια ατμόσφαιρα. Άλλωστε έχω διαβάσει πως είναι η δεύτερη πιο δυναμική έδρα στην Ευρώπη. Και μόνο η βοή που ακούω, με φτιάχνει. Είναι φυσιολογικό να ακούγονται αποδοκιμασίες, σε γήπεδο είμαστε. Από τον επίσημο ΠΑΟΚ πάντως, δεν είχα ποτέ πρόβλημα για αποφάσεις μου. Είχα θέμα μόνο από τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους».

Για το αν έχει πρόβλημα με τον Γκαρσια: «Θα σας πω τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο καλύτερος διαιτητής. Η απάντηση είναι Κάκος, αυτός ο καραφλός που συνεχώς τσακωνόμαστε. Εγώ δεν έχω κάτι μαζί του. Αυτά είναι στη φαντασία των δημοσιογράφων».

Για το ποια παιχνίδι έχει ευχαριστηθεί: «Πολλά παιχνίδια έχω παίξει που τα έχω ευχαριστηθεί με ιδιαίτερες συνθήκες. Αγωνιστικά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ φέτος με γέμισε. Οι παίκτες είχαν άψογη συμπεριφορά. Η Τούμπα ήταν φανταστική, ήταν παιχνίδια από αυτά που μένουν στην μνήμη. Και στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είχαν άψογη συμπεριφορά οι παίκτες».

Για το αν υπάρχουν ομάδες που δε θέλει να σφυρίζει: «Κάποιες ομάδες δεν αξίζει να τις παίξω. Δε γούσταρα με τίποτα. Δεν ευχαριστιούνται με τίποτα. Έκανα καλά παιχνίδια, αλλά δεν ήταν με τίποτα ευχαριστημένοι. Ας τους σφυρίξουν άλλοι. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ μέσα σε αυτές τις ομάδες».

Για το ότι θέλει να είναι αυτός ο σταρ του αγώνα: «Δε νομίζω ότι γίνεται αυτό. Αυτό βγαίνει καμιά φορά. Αναπόφευκτα γίνεται».

Για το αν θα ήθελε να σφυρίξει το Κέρκυρα-ΠΑΟΚ: «Όχι δε θέλω να σφυρίζω ματς της Κέρκυρας, γιατί είναι τα πιο δύσκολα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.