Κοιτούν το Ελσίνκι οι Φιλιππίδης και Πανέττα

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ελσίνκι έχουν στραμμένη την προσοχή τους, οι Κώστας Φιλιππίδης και Νίκη Πανέττα.

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ελσίνκι έχουν στραμμένη την προσοχή τους, οι Κώστας Φιλιππίδης και Νίκη Πανέττα. Οι δυο αθλητές αναδείχτηκαν κορυφαίοι για το δίμηνο Ιανουάριος-Φεβρουάριος, στην σχετική ψηφοφορία του ΣΕΓΑΣ και συμπλήρωσαν πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου, μπορούν να περιμένουν.

Αρχικά, ο Φιλιππίδης τόνισε: «Είχαμε ξεκινήσει από νωρίς τους αγώνες. Έγινε μεγάλη προσπάθεια, ήταν ένας συνδυασμός προετοιμασίας με τη συμμετοχή σε διοργανώσεις ανά την Ευρώπη. Η σεζόν ξεκίνησε και εξελίχθηκε πολύ καλά. Πέρασα δύο φορές τα 5,72 μ. και μέσα στο Φεβρουάριο βελτίωσα το πανελλήνιο ρεκόρ με το άλμα στα 5,75 μέτρα. Όλη η δουλειά αφορούσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης και εκτιμώ πως πήγε καλά».

Στην συνέχεια, ο Έλληνας αθλητής τόνισε: «Σε πρώτη φάση θα πάμε για προετοιμασία στην Κύπρο. Τέλος Απριλίου θα  μεταβούμε στο προπονητικό κέντρο της Φόρμια, όπου κάθε χρόνο προετοιμάζονται αθλητές από όλο τον κόσμο. Έχω ήδη δεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή στο Diamond League της Σαγκάης (19/5), ο αγώνας με τον οποίο θα ανοίξω τη θερινή σεζόν».

Και υπογράμμισε: «Οι στόχοι για τη σεζόν είναι δύο. Φυσικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου, αλλά πρώτα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι. Το επί κοντώ είναι ένα αγώνισμα που ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο συνήθως κυριαρχούν οι Ευρωπαίοι. Αυτό σημαίνει πως και στο Ελσίνκι θα γίνει ένας δυνατός και συναρπαστικός αγώνας».

Από την πλευρά της, η Πανέττα δήλωσε: «Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα να αναγνωρίζει ο κόσμος του στίβου την προσπάθεια που κάνω και τα αποτελέσματα που βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Η επίδοση που σημείωσα στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ήρθε μετά από πολύ προσπάθεια και βγήκε με αρκετό άγχος. Στόχος μου είναι να σημειώνω τέτοιες επιδόσεις σε όλους τους μελλοντικούς αγώνες, καθώς θεωρώ ότι είναι στις δυνατότητες μου».

Τέλος, αναφέρθηκε: «Έχω ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για τους αγώνες της θερινής σεζόν. Οι προκλήσεις είναι πολλές, καθώς πέραν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι, όπου θα επιδιώξω το καλύτερο δυνατό, γιατί όχι και τη διάκριση. Το επόμενο διάστημα θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τους αγώνες στους οποίους θα πάρω μέρος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.