Δικαίωση για Ηρακλή, ξεκινούν τα play off

Την Τρίτη όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσουν τα play off της Volley League, αφού πριν από λίγη ώρα η Eπιτροπή Eπαγγελματικού Aθλητισμού ουσιαστικά έβγαλε «λάδι» τον Ηρακλή από τις δυο υποθέσεις που εκκρεμούσαν με τους Κραλ και Γκόρτσιανουκ.

Την Τρίτη όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσουν τα play off της Volley League, αφού πριν από λίγη ώρα η Eπιτροπή Eπαγγελματικού Aθλητισμού ουσιαστικά έβγαλε «λάδι» τον Ηρακλή από τις δυο υποθέσεις που εκκρεμούσαν με τον Γίρι Κραλ και τον Ζένια Γκόρτσιανουκ.

Η διοίκηση του «γηραιού» αφού πλήρωσε δυο δόσεις προς τον Κραλ, ήρθε σε συμβιβασμό για τα υπόλοιπα χρωστούμενα με τον δικηγόρο του παίκτη, ενώ όσον αφορά τον Ζένια Γκόρτσιανουκ η απόφαση που είχε παρθεί δεν κρίθηκε τελεσίδικη και θα επανεξεταστεί. Συνεπώς όλα δείχνουν τώρα ότι μέσα στις επόμενες ώρες η διοικούσα αρχή του πρωταθλήματος, η ΕΣΑΠ θα ορίσει για την προσεχή Τρίτη τα πρώτα παιχνίδια των play off και της ημιτελικής φάσης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ηρακλή: «Το ΤΑΑ Ηρακλής ανακοινώνει ότι διευθετήθηκε η δικαστική εκκρεμότητα που υπήρχε ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αναφορικά με τις υποθέσεις Γίρι Κραλ και Ζένια Γκόρτσιανουκ. Εκδικάστηκαν οι σχετικές υποθέσεις και η ΕΕΑ αποφάσισε την ανάκληση των από 16/2/2012 αποφάσεων της περί παραπομπής του σωματείου στον αθλητικό δικαστή για αφαίρεση βαθμών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.