Μουνιόθ: «Να αποδώσουμε καλύτερα ατομικά» (video)

Στην βελτίωση της ατομικής απόδοσης παικτών του Ολυμπιακού στάθηκε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ στην συνέντευξη τύπου του δευτέρου τελικού με την Ραβένα που φιλοξενήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στην βελτίωση της ατομικής απόδοσης παικτών του Ολυμπιακού στάθηκε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ στην συνέντευξη τύπου του δευτέρου τελικού με την Ραβένα που φιλοξενήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

«Στο πρώτο παιχνίδι, στα κρίσιμα σημεία κάναμε λάθη, χάσαμε πόντους  και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να διορθώσουμε. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα τόσο τακτικά όσο και τεχνικά. Ατομικά πρέπει να αποδώσουμε καλύτερα, όπως έχουμε δείξει ότι μπορούμε όλη τη χρονιά και τακτικά πρέπει να περιορίσουμε τη Ραβέννα κάτι που επίσης μπορούμε να κάνουμε» είπε ο Ισπανός κόουτς για να ολοκληρώσει αναφερόμενος στην ιστορική παρουσία της ομάδας του στο πειραϊκό γήπεδο. «Ευχαριστούμε την ομάδα μας, τον Ολυμπιακό, που μας δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστούμε σε ένα τέτοιο γήπεδο και να ζήσουμε την εμπειρία του τελικού σε ένα γεμάτο στάδιο. Μιλάμε για τον Ολυμπιακό. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. 

Διοργανώνει αναμετρήσεις σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, Ευρωλίγκα και Final-4 διοργανώσεων. Όλα τα αθλήματα του συλλόγου παίζουν στην Ευρώπη και  παράπονα από άλλες ομάδες δεν έχουν υπάρξει ποτέ. Συνεπώς θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστούμε στον Ολυμπιακό και το σύνολο των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για την διοργάνωση που έχουν ετοιμάσει μια άριστη διοργάνωση, τόσο για εμάς, για τους αντιπάλους και για όλους τους φιλάθλους». Από την πλευρά του ο Κώστας Χριστοφιδέλης περιμένει να ξαναζήσει τις στιγμές που έζησε ως παίκτης το 1996 και το 2005, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε στο ΣΕΦ τις δύο ευρωπαϊκές του κούπες. 

«Είναι διαφορετικό να υποστηρίζεσαι από 2000 άτομα από το να υποστηρίζεσαι από 12.000 κόσμο. Είναι ένα γήπεδο που ενδείκνυται να παίζεις βόλεϊ. Κάποιοι λένε ότι είναι πολύ μεγάλο αλλά δεν είναι. Έχω παίξει και στο το παρελθόν σε αυτό το γήπεδο και θεωρώ ότι ο κόσμος θα βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σε ένα ιστορικό γήπεδο, στο γήπεδο μας. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Ξέρουμε πόσο ένθερμο είναι το κοινό του Ολυμπιακού.

 Θα είναι μια μοναδική ατμόσφαιρα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είμαστε έτοιμοι. Δεν μείναμε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Θέλαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο και μπορούσαμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού για να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε κάτι που θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία» είπε ο αρχηγός. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.