Τριγμοί στο παγκόσμιο τένις

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις του BBC σχετικά με τους χειραγωγημένους αγώνες στο τένις, καθώς εμπλέκονται και κορυφαίοι αθλητές σε αυτό το σκάνδαλο.

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις του BBC σχετικά με τους χειραγωγημένους αγώνες στο τένις, καθώς εμπλέκονται και κορυφαίοι αθλητές σε αυτό το σκάνδαλο. Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, τα αποτελέσματα της έρευνας και τα αναλυτικά της στοιχεία, έχουν τεθεί στη διάθεση της παγκόσμιας ομοσπονδίας, η οποία από την πλευρά της δεν έχει κινήσει ακόμα τις σχετικά διαδικασίες για την επιβολή των ποινών. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η έρευνα ολοκληρώθηκε το 2007 και ορισμένοι από τους αθλητές, που είχαν πρωταγωνιστήσει στο σκάνδαλο, εξακολουθούν να αγωνίζονται. 

Οι Βρετανοί τονίζουν πως υπάρχουν δίκτυα παράνομου στοιχηματισμού στους αγώνες του τένις, με έδρες σε Ρωσία και Ιταλία. Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως τρεις αγώνες του εφετινού τουρνουά Γουίμπλετον ήταν χειραγωγημένοι. Τέλος, το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως 28 αθλητές ήταν ύποπτοι στο συγκεκριμένο σκάνδαλο, καθώς φέρονται να δέχτηκαν από 50 χιλιάδες δολάρια και πάνω, για να «στήσουν» αγώνες τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.