«Αν ήταν μεταγραφική περίοδος θα φεύγατε εσείς, όχι ο Σταθόπουλος»

Το γήπεδο της Ριζούπολης επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο Σταμάτης Βελλής. Ο μέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πριν από την προπόνηση, σχετικά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την αποχώρηση του Στάθη Σταθόπουλου.

Το γήπεδο της Ριζούπολης επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο Σταμάτης Βελλής. Ο μέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πριν από την προπόνηση, σχετικά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την αποχώρηση του Στάθη Σταθόπουλου, ενώ άσκησε κριτική για τις τελευταίες εμφανίσεις τους.
«Σήμερα η ομάδα αλλάζει προπονητή, κάτι που συμβαίνει με μεγάλη δική μου λύπη. Δεν είναι μία κίνηση που την έκανα από μόνος μου αλλά είναι κάτι που ζήτησε ο ίδιος ο κ. Σταθόπουλος. Είχε την επαγγελματικότητα και την ευθιξία να μου πει ότι δεν βλέπει πως μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο υπό τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί μεταξύ ομάδας και οπαδών. Δεν αισθάνεται ότι μπορεί να εργαστεί όπως θα ήθελε. Δεν μπορούσα να επιμείνω για να παραμείνει ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να εργαστεί όπως θα ήθελε και έκανα δεκτή την παραίτησή του», είπε αρχικά ο Βελλής.
Και πρόσθεσε: «Είναι αμαρτία η ομάδα να χάνει έναν προπονητή που έχει τον επαγγελματισμό, την αξιοπρέπεια και την τεχνογνωσία αυτού του ανθρώπου. Είναι ένας άνθρωπος, που τουλάχιστον με τη δική μου φιλοσοφία, ταίριαζε απόλυτα. Προφανώς όχι με αυτή των οπαδών και των υπολοίπων. Θεωρώ απώλεια για τον Απόλλωνα να δεχτώ την αποχώρηση αυτού του ανθρώπου που πιστεύω ότι μπορούσε να προσφέρει πολλά, σε εσάς κυρίως. Με λυπεί το ότι αντί να το δείτε σαν ευκαιρία να μάθετε πέντε πράγματα σχετικά με το ποδόσφαιρο, εσείς παίξατε όπως δείχνετε να παίζετε. Το θεωρώ χαμένη ευκαιρία για εσάς και εύχομαι να μην το μετανιώσετε».
Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, ο Βελλής σημείωσε: «Αν ήταν μεταγραφική περίοδος θα φεύγατε εσείς και όχι ο προπονητής. Σας θεωρώ κατά μεγάλο ποσοστό υπεύθυνους για την εικόνα της ομάδας σε ορισμένα παιχνίδια. Αν ήμουν οπαδός και όχι μέτοχος στον αγώνα με την Καλαμάτα θα είχα φύγει από το γήπεδο στο 20ό λεπτό, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω λόγω της θέσεώς μου. Έχουν ακουστεί αρκετά “ύποπτα” πράγματα για τον Απόλλωνα και εσείς το μόνο που κάνετε είναι να τα επιβεβαιώνετε. Δεν είναι δυνατόν να φοβάστε και να μπαίνετε στο γήπεδο φοβισμένοι, ενώ τα έχετε όλα. Αν φοβάστε και δεν μπορείτε, θα έπρεπε να το πείτε τον Ιανουάριο και να πάτε στο σπίτι σας. Δεν είναι δυνατόν να σας βάζουν χέρι για την απόδοσή σας και αντί να πεισμώνετε ότι αυτό είναι άδικο, εσείς να εμφανίζεστε ακόμη πιο φοβισμένοι. Οι πρωταθλητές δεν είναι τέτοιου είδους παίκτες».
Και ο Βελλής κατέληξε: «Όσον αφορά τη φράση που αποδόθηκε στον κ. Σταθόπουλο “άλλα σας λέω και άλλα κάνετε”, δεν με ενδιαφέρει αν την έχει πει. Έτσι είναι. Σας το λέω ξεκάθαρα, ξέρω πολύ καλά τι σας έχει πει ο κ. Σταθόπουλος και τι κάνετε στο γήπεδο. Αυτή είναι η γνώμη και η πεποίθησή μου, 100%. Ελπίζω να τα βρείτε με τον νέο προπονητή και να ταιριάξετε σε νοοτροπία. Ώστε να δείξετε αυτά που πιστεύουμε ότι μπορείτε. Τελειώνοντας θέλω να σας πω πως αυτά που σας ανέφερα σχετικά με τους μισθούς σας ισχύουν στο ακέραιο: Παίζετε μπάλα, πληρώνεστε. Δεν παίζετε, δεν πληρώνεστε. Έτσι απλά».
Από την πλευρά του, ο Σταθόπουλος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ανέφερε:  «Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα η συνεργασία μου με τον Απόλλωνα. Οφείλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο κ. Βελλή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ευχαριστώ επίσης, τη διοίκηση της ομάδας, το σωματείο Αναγέννηση, το προσωπικό της ΠΑΕ. Αλλά και τους συνεργάτες μου, οι οποίοι με βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα και με τους οποίους είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία και κάναμε μία πολύ οργανωμένη δουλειά. Επίσης το ιατρικό επιτελείο και τους φυσικοθεραπευτές. Εύχομαι σε όλους να καταφέρουν σε λίγο καιρό να δουν την ομάδα εκεί όπου την περιμένουν. Εύχομαι στον νέο προπονητή, να έχει καλή επιτυχία και να κατορθώσει να φέρει την ομάδα στη Football League».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.