Σφαιρόπουλος: “Μετά τον Πανιώνιο η Ζαλγκίρις”

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στο Λαύριο έμεινε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που έστρεψε την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και εν συνεχεία σε αυτό με τη Ζαλγκίρις.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στο Λαύριο έμεινε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που έστρεψε την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και εν συνεχεία σε αυτό με τη Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού. Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια! Επίσης θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα βόλεϊ των ανδρών που σε λίγη ώρα θα προσπαθήσει να πάρει στο ΣΕΦ το Challenge Cup.

Θεωρώ πως έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, ανοικτό. Μετά το πέμπτο λεπτό η άμυνά μας δυνάμωσε, πήραμε μια διαφορά και με καλή άμυνα σε όλη την διάρκεια και στην 2η και την 3η περίοδο, όπου περιμέναμε την αντίδραση του Λαυρίου, κοντρολάραμε το ματς. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να δείξει τον πλουραλισμό που έχει ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα του. Είναι μια πολύ επιθετική ομάδα με καλή οργάνωση από τον προπονητή της. Όμως, σήμερα η άμυνά μας ήταν πολύ καλή, αποδιοργάνωσε το παιχνίδι του Λαυρίου και για αυτό πήραμε μια διαφορά που μας έδωσε τη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Λαύριο και τον κόουτς. Εμείς συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά από αυτό θα επικεντρωθούμε στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.