Αγγέλου: «Ο Παναθηναϊκός επηρεάζει τους διαιτητές»

Για τα παράπονα που έχει ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία του τελικού Κυπέλλου μίλησε ο Βαγγέλης Αγγέλου, αναφέροντας πως ο Παναθηναϊκός επηρεάζει τους διαιτητές στην ψυχολογία και αυτό είναι εις βάρος των «ερυθρολεύκων».

Για τα παράπονα που έχει ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία του τελικού Κυπέλλου μίλησε ο Βαγγέλης Αγγέλου, αναφέροντας πως ο Παναθηναϊκός επηρεάζει τους διαιτητές στην ψυχολογία και αυτό είναι εις βάρος των «ερυθρολεύκων». Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» μίλησε για τη φιλοσοφία της φετινής ομάδας και τόνισε πως κάποιοι παράγοντες στερούν αποτελέσματα από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου:  

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο και ενδιαφέρον. Είχε έντονα συναισθήματα από τις διακυμάνσεις του σκορ και για τις δύο ομάδες. Πιο ειδικά για εμάς -καθαρά τεχνικά- θα βρούμε πράγματα που ενόχλησαν και αδίκησαν τη δική μας ομάδα».

Για τη βελτίωση του Ολυμπιακού μετά τον Ιανουάριο: «Τα δύο τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός κινείται σε μία ταχύτητα πάνω στη φιλοσοφία του κ. Ίβκοβιτς. Πέρυσι έχασε άδικα το πρωτάθλημα. Φέτος, σε συνεννόηση με τη διοίκηση παίζει με έναν διαφορετικό τρόπο. Έχει νέους παίκτες, με ταχύτητα και καθαρή τεχνική του μπάσκετ. Κάποιοι το αξιολογούν διαφορετικά αυτό, αλλά η γραμμή του Ολυμπιακού έχει σεβασμό. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται αποτελέσματα και κάποιοι παράγοντες του τα στερούν».

Για τα τελευταία έξι λεπτά στον τελικό Κυπέλλου που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός: «Οι διαιτητές έχουν το σεβασμό μας, από όλους στην ομάδα. Και γενικά όλοι οφείλουν να τους σέβονται. Όμως, η αντίπαλη ομάδα, βρίσκει έναν τρόπο να δυναμιτίζει την κατάσταση πριν από τα παιχνίδια. Επηρεάζει τους διαιτητές στη ψυχολογία, με αποτέλεσμα αυτό να αδικεί την ομάδα μας. Έχουμε έναν παίκτη που είναι πανευρωπαϊκής εμβέλειας (Σπανούλη), αλλά δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση με άλλους παίκτες. Αν δείτε τον τελικό, είχε λιγότερα κερδισμένα φάουλ, σε σχέση με αντίπαλα γκαρντ. Η παρουσία του Μάριτς με τον τρόπο που παίζει άμυνα είναι “ντροπή προπονητική”. Θεωρώ πως ήταν σκάνδαλο τα φάουλ σε Σπανούλη και Ντόρσεϊ. Το επιθετικό που δόθηκε στον Αμερικανό αλλά και το τελευταίο (στον Διαμαντίδη) που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να έχουμε ένα κόσμιο τρόπο έκφρασης, αλλά δυστυχώς επηρεάζονται τα πάντα στην Ελλάδα. Και στο παιχνίδι πρωταθλήματος υπάρχουν παράπονα από τη διαιτησία, όπου χάσαμε -αναίτια- 16 πόντους διαφοράς. Δεν καταλαβαίνω τη δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου που είπε πως έχει. γαλουχήσει την Ευρώπη έξι φορές. Με αυτό το σκεπτικό, δηλαδή, τί πρέπει να γίνει στην Ελλάδα;».

Για το τι περιμένει στο τέλος της σεζόν: «Το ίδιο έργο παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια, όπου στο τέλος ξέρουμε ποιος. σκοτώνεται. Είναι απόφαση της δικής μας διοίκησης, να προσπαθεί στο γήπεδο η ομάδα μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω πως και εκείνη έχει κερδίσει το στοίχημα με τον κόσμο της. Πιστεύω πως όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας στερούν όλα αυτά τα χρόνια».

Για το αν έχει φτάσει στο ταβάνι του ο Ολυμπιακός φέτος: «Ο Ολυμπιακός, όπως έχει πει ο προπονητής δίνει μία μάχη με το χρόνο. Ο ενθουσιασμός και η ενέργεια, είναι άλλο πράγμα σε σχέση με άλλα χρόνια και αυτό προσπαθεί να το κάνει και εμπειρία. Είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο της χρόνιας. Προετοιμάζουμε το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Πανιώνιο και μετά έχουμε τα δύο παιχνίδια με τη Σιένα. Εκεί θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, δυνατοί και όλοι μαζί. Η καθημερινότητα και το παρόν της ομάδας έχει αυτοπεποίθηση και σύμπνοια. Κι αυτό μας κάνει δυνατούς για το τέλος που πλησιάζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.