Επιστροφή με απουσίες για Άρη

Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν πρώτη φορά σήμερα (18/4) μετά το τριήμερο ρεπό, με τους Αθηναίου και Μπελ να συνεχίζουν την αποθεραπεία τους

Με τα γνωστά προβλήματα επέστρεψαν σήμερα (18/4) οι «κίτρινοι» στις προπονήσεις, μετά το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου. Οι Γιάννης Αθηναίου και Γκάρι Μπελ δεν είναι απολύτως έτοιμοι, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. 

Ο πρώτος δεν συμμετείχε καθόλου στο σημερινό πρόγραμμα. Συνέχισε τη θεραπεία στη γάμπα του αριστερού του ποδιού, ώστε να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί εδώ και μέρες. Ο δεύτερος συμμετείχε σε μέρος της ομαδικής προπόνησης, όμως, συνεχίζει κι αυτός να υποβάλλεται σε θεραπεία, στον τραυματισμένο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού. 

Ο Άρης θα δώσει φιλικό ή φιλικά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, προκειμένου η ομάδα να διατηρήσει τον ρυθμό της, εν όψει των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Ο προπονητής των «κίτρινων», Βαγγέλης Αγγέλου, είναι σε αναζήτηση αντιπάλου ή αντιπάλων και μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί ο χρόνος του αγώνα ή των αγώνων.   

Στο μεταξύ, ο Λευτέρης Μποχωρίδης κλείνει σήμερα τα 24 χρόνια και η ΚΑΕ Άρης του ευχήθηκε με σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.