Δημητρίου: «Μεγαλείο ψυχής οι παίκτες»

Ο Εθνικός Αστέρας παρόλα τα προβλήματα και τις αντιξοότητες, πήγε στην Άμφισσα αυθημερόν, με σύνθεση που ουσιαστικά απαρτιζόταν κυρίως από την ομάδα των Νέων, έδωσε μάχη και επέστρεψε με έναν πολύτιμο βαθμό.

Ο Εθνικός Αστέρας παρόλα τα προβλήματα και τις αντιξοότητες, πήγε στην Άμφισσα αυθημερόν, με σύνθεση που ουσιαστικά απαρτιζόταν κυρίως από την ομάδα των Νέων, έδωσε μάχη και επέστρεψε με έναν πολύτιμο βαθμό.
Όπως είναι φυσικό, ο τεχνικός Πέτρος Δημητρίου για μία ακόμη φορά απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του και είπε χαρακτηριστικά: «Κυριολεκτικά, δεν βρίσκω λόγια για να αποδώσω το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν αυτοί οι παίκτες. Μόνον όσοι ζουν στα αποδυτήρια και γνωρίζουν από κοντά τα προβλήματα, μπορούν να καταλάβουν πόσα ψυχικά αποθέματα κρύβουν μέσα τους. Όλοι μας θέλουμε να κρατήσουμε τον Εθνικό Αστέρα ζωντανό, κάθε ημέρα δίνουμε μάχη αλλά θέλουμε και βοήθεια. Ας βγουν επιτέλους τα δελτία, να έχω στη διάθεσή μου όλους τους παίκτες και ο Εθνικός Αστέρας να δώσει μάχη μέχρι το τέλος με καλύτερες συνθήκες και με ίσους όρους».
Ο προπονητής της καισαριανιώτικης ομάδας αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Φωκικό είπε: «Το ταξίδι αυτό ήταν πραγματική. οδύσσεια, αφού ξεκινήσαμε το πρωί της Κυριακής και στον δρόμο, περνώντας από την Αράχοβα, βρήκαμε χιόνι. Στη διαδρομή χάλασαν οι υαλοκαθαριστήρες του πούλμαν και συνεχίσαμε για να φθάσουμε στο γήπεδο καθυστερημένα. Τακτική στην ομάδα έκανα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ στη διαδρομή φώναζα έναν-έναν τους παίκτες και τους ανέλυα την τακτική που θα ακολουθούσαμε. Μπήκαμε να παίξουμε σε ένα γήπεδο κόντρα σε μία ομάδα, που την προηγούμενη αγωνιστική είχε πάρει ισοπαλία στο AEL FC Arena, είχε τη στήριξη του κόσμου της, αλλά οι παίκτες μου έδειξαν τρομερή δύναμη, πάθος και αποφασιστικότητα. Παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε γκολ προς το φινάλε, βρήκαν τη δύναμη και με κάποιες εσωτερικές αλλαγές, φτάσαμε στην ισοφάριση. Για μένα το λιγότερο αυτοί οι παίκτες είναι ήρωες και θα πρέπει όλοι να αγκαλιάσουν την ομάδα».
Από εκεί και πέρα, ο Εθνικός Αστέρας υποδέχεται την Τετάρτη στην Καισαριανή τον Ηρακλή Ψαχνών χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τα δελτία των νεοαποκτηθέντων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.