Τόμιτς: “Πρόκριση στο Κάουνας”

Εμφανώς εκνευρισμένος και φορτισμένος συναισθηματικά, ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε στον ΄'αέρα" της Super Euroleague, κάνοντας αναφορά στη διαιτησία και μιλώντας για νίκη στο δεύτερο παιχνίδι και πρόκριση μέσα στο Κάουνας.

Εμφανώς εκνευρισμένος και φορτισμένος συναισθηματικά, ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε στον ΄’αέρα” της Super Euroleague, κάνοντας αναφορά στη διαιτησία και μιλώντας για νίκη στο δεύτερο παιχνίδι και πρόκριση μέσα στο Κάουνας. 

“Η σειρά είναι μεγάλη και υπάρχει το επόμενο παιχνίδι για να το κερδίσουμε και να πάμε στο Κάουνας να προκριθούμε. Μέχρις στιγμής δεν έχουμε μιλήσε ούτε για διαιτησία, ούτε για τίποτα. Απο τη στιγμή που κάποιοι μιλούν για διαιτητές, πιστεύω πως έπαιξε μεγάλο ρόλο σε κάποιες φάσεις στο τέλος, που κάποιοι δεν είδαν ή δεν ήθελαν να δουν. Πρέπει να είσαι περήφανος και μην αφήνεις κανέναν να κάνει κακό στην ομάδα. Σε όλες τις επαφές έδιναν φάουλ σε εμάς και όχι στην άλλη ομάδα. Αυτό κάτι σημαίνει. Δεν θέλουμε να κλαίμε, ο τραυματισμός του Μιλουτίνοβ που κούτσαινε και η ανετοιμότητα του Πρίντεζη είναι δικαιολογίες” ήταν τα λόγια του Μίλαν Τόμις, που αποχώρησε χωρίς να δεχθεί ερώτηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.