Επιστροφή με φιλικό κόντρα στην Ενόπλων

Οι παίκτες του Πανιωνίου επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Κυριακής που τους είχε δώσει ο Απόστολος Μάντζιος για να ξεκουραστούν μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Πανιωνίου επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Κυριακής που τους είχε δώσει ο Απόστολος Μάντζιος για να ξεκουραστούν μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Ηρακλείου, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι αντιμετώπισαν σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα την Εθνική Ενόπλων. Στην αναμέτρηση δεν κρατήθηκε σκορ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σιδεράκης, Οκόγιε, Σαμαρόπουλος, Κουλουχέρης, Γκέζος, Ομο, Σάμαρης, Μιλοβάνοβιτς, Γουνδουλάκης, Αμπντουλάγιεφ, Κούτσι.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Σταματής, Δρόσος, Σμυρλής, Τσουβαλτσίδης, Μπούζας, Μακαρωνάς.

Εθνική Ενόπλων: Πασχαλάκης, Παπαθανασίου, Βαλαμούτης, Τουμάσης, Σκόνδρας, Αργάνης, Μπουγατσίας, Μιχαήλ, Πλέστης, Αθανασίου, Χατζής.
Αγωνίστηκαν και οι: Λαζάκης, Βάγγερ, Συμεωνίδης, Ηλιαδάκης, Σιδέρης, Δημαράκης, Βάσσης, Μακρίδης, Ροδόπουλος, Τζανέτος, Σκούρας.

Κατά τη διάρκεια του φιλικού ο Σαμαρόπουλος τραυματίστηκε στο φρύδι μετά από σύγκρουση με αντίπαλο και χρειάστηκε να του γίνουν δύο ράμματα. Αναμένεται να είναι σε θέση να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις σε περίπου μία εβδομάδα.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας, θα ξεκινήσει ουσιαστικά την Τρίτη με προπόνηση που θα γίνει στο Απήλιον στις 12:00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.