Χαμογελά ο Αντρέα! Και έχει λόγο

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 2-0 του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού εκτός έδρας και τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να ανεβάζει στροφές.

Αρκετούς λόγους για να χαμογελά έχει ο Αντρέα Στραματσόνι, μετά το νικηφόρο πέρασμα της ομάδας του από τη Λιβαδειά. Δεν είναι μονάχα οι τρεις σημαντικοί βαθμοί που κατέκτησε το Τριφύλλι σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, καθώς είναι πολλά περισσότερα τα κέρδη για τους Πράσινους από την Κυριακάτικη αναμέτρηση.
 
Μετά από αρκετό καιρό, ο Μάρκους Μπεργκ κατάφερε να σκοράρει και πέτυχε το γκολ .ψυχολογίας που τόσο ζητούσε. Πάντως ο Σουηδός επιθετικός φαίνεται ότι εφέτος έχει μόνιμο ραντεβού με την .ατυχία, αφού τραυματίστηκε για άλλη μια φορά και θα λείψει για λίγες ημέρες από τα αγωνιστικά πλάνα του Στραματσόνι.
 
Κέρδος για το Τριφύλλι είναι και ο Μέστο, γιατί σε κάθε παιχνίδι που περνά, ο Ιταλός εμφανίζεται ολοένα και καλύτερος και εξελίσσεται – αν και είναι αρκετά νωρίς – σε σημαντικό παίκτη για την ομάδα του. Ο έμπειρος μπακ έκανε εντυπωσιακό ματς στη Λιβαδειά, ήταν σχεδόν αλάνθαστος στο αμυντικό κομμάτι, εξαιρετικός στην επίθεση και φαίνεται ότι μετά από πολύμηνη αναζήτηση, ο Παναθηναϊκός βρήκε τον κατάλληλο παίκτη για τη .στοιχειωμένη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.
 
Παράλληλα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η θετικότατη εμφάνιση του Εσιέν και ασφαλώς το τέρμα που πέτυχε ο Γκανέζος χαφ μετά από . δυόμιση χρόνια!
 
Ο Παναθηναϊκός έδειξε το καλό του πρόσωπο στη Λιβαδειά, αν και δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και σπατάλησε για άλλη μια φορά μοναδικές ευκαιρίες. Ωστόσο οι παίκτες του Στραματσόνι διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι, ακολούθησαν πιστά το πλάνο του προπονητή τους και με «στρωτό» και ορθολογικό ποδόσφαιρο πέτυχαν το στόχο νίκης.
 
Πλέον αρχίζουν να βγαίνουν οι αυτοματισμοί στο παιχνίδι του Τριφυλλιού και φαίνεται η δουλειά που έχει γίνει από τον Ιταλό τεχνικό στο τακτικό κομμάτι, ενώ εντυπωσιακή είναι η βελτίωση των Πράσινων και στις στημένες φάσεις.
 
Πέρα από τον κορυφαίο Τζιάντο Μέστο, σε υψηλό επίπεδο κυμάνθηκε η απόδοση των Στιλ, Κουτρουμπή και Τελάντερ, ενώ καλό παιχνίδι έκανε και ο Πράνιτς.
 
Μπόλικη δουλειά από τον ..συνήθη ύποπτο Ζέκα, αρκετή ενέργεια και τρεξίματα από τον Αμπέντ, ενώ ιδιαίτερα δραστήριοι ήταν οι Εσιέν, Μπουμάλ και Μπεργκ.
 
«Ψαρωμένος» εμφανίστηκε στο εικοσάλεπτο ντεμπούτο του ο Εβαντζελίστα, ωστόσο είναι πάρα πολύ νωρίς για να κρίνουμε τον νεαρό Βραζιλιάνο, που βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στη χώρα μας και είναι λογικό να χρειάζεται ένα μικρό διάστημα προσαρμογής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.