Στην Ελλάδα ο Μολέδο

Κάτω από άκρα μυστικότητα ο Ροντρίγκο Μολέδο βρέθηκε τη Δευτέρα (25/1) στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Απομένουν τα τυπικά για Βλαχοδήμο.

Κάτω από άκρα μυστικότητα ο Ροντρίγκο Μολέδο βρέθηκε τη Δευτέρα (25/1) στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «πράσινους», ωστόσο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του θα πρέπει να περάσει από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις.

Και αυτό διότι τα τελευταία χρόνια ο Μολέδο έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς. Έτσι, αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα στα ιατρικά τεστ, τότε ο Βραζιλιάνος θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «πράσινους». 

Απομένουν τα τυπικά για Βλαχοδήμο

Από εκεί και πέρα, το «τριφύλλι» έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, αδερφό του ήδη «πράσινου» Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Ο 21χρονος διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων της Γερμανίας τερματοφύλακας έχει αναλάβει να λύσει τη συνεργασία του με τη Στουτγάρδη και εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Σημειώνεται πως από το ρόστερ των «πρασίνων» μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου θα αποχωρήσει ένας τερματοφύλακας.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.