Όποιος προλάβει…

Ελάχιστα είναι πλέον τα εναπομείναντα εισιτήρια για το ΑΕΚ - Λεβαδειακός και στην Ένωση έχουν αποφασίσει να ανοίξουν και τις τελευταίες κλειστές θύρες του Ολυμπιακού σταδίου.

Η “δίψα” των φιλάθλων της ΑΕΚ να ξαναδούν την ομάδα τους πρωταθλήτρια δεν έχει προηγούμενο και όλα δείχνουν ότι το απόγευμα της Κυριακής (22/5) το Ολυμπιακό στάδιο θα …ζήσει μεγάλες στιγμές.

Η τελευταία ενημέρωση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, το πρωί του Σαββάτου (21/4) έκανε λόγο για ελάχιστα εισιτήρια στα εκδοτήρια και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, γι’ αυτό και μέσα στη μέρα αναμένεται να παρθεί η απόφαση να ανοίξουν και οι τελευταίες εναπομείνασες θύρες του ΟΑΚΑ, στο άνω διάζωμα από την πλευρά της θύρας των επισήμων. Το μήνυμα μάλιστα που στέλνουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι ότι “κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί αυτή τη στιγμή ότι την Κυριακή θα υπάρχουν εισιτήρια στα εκδοτήρια”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προπώληση των απλών εισιτηρίων έχει ξεπεράσει πλέον τον αριθμό 35.000, εννοείται δίχως να υπολογίζονται σ’ αυτά οι κάρτες διαρκείας (σχεδόν 9.000), οι προσκλήσεις, οι μαθητική εξέδρα και τα παιδιά κάτω των 10 ετών που μπαίνουν δωρεάν. Μιλάμε δηλαδή για πάνω από 45 χιλιάδες φίλους της ομάδας οι οποίοι ήδη έχουν εξασφαλίσει θέση στις εξέδρες του Ολυμπιακού σταδίου. 

Την ίδια στιγμή ξεσηκωμός επικρατεί και στους συνδέσμους της επαρχίας, οι οποίοι ενημέρωσαν την ΠΑΕ ότι αυξάνονται όλο και περισσότερο οι ανάγκες τους, με τον κόσμο της ομάδας να θέλει να στηρίξει μαζικά την ομάδα και να χειροκροτήσει τον Χιμένεθ και τους ποδοσφσιριστές του.

Αυτό πάντως που θα καταστεί σαφές στον κόσμο είναι ότι δεν πρόκειται για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ούτε είναι φιέστα και ό,τι τυχόν συμβεί θα καταγραφεί και θα φέρει την ΑΕΚ χωρίς λόγο σε θέση κατηγορούμενου. Γι’ αυτό και, όπως στα προηγούμενα εντός έδρας ματς, έτσι και σ’ αυτό θα υπάρχουν μηνύματα προς τον κόσμο για να προσέχουν ακόμα και τον διπλανό τους, ενώ θα υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης σε κάθε θύρα. 

Η αίσθηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα έχουν εξαντήθεί και τα τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια και με το άνοιγμα των θυρών που παραμένουν κλειστές θα καλυφθούν οι ανάγκες όσων αποφασίσουν τελευταία στιγμή να δώσουν το παρών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.