Νεϊμάρ: «Χαρούμενος στη Μπαρτσελόνα»

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ υπογράμμισε πως είναι χαρούμενος στη Μπαρτσελόνα και έδειξε πως δε σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους Καταλανούς.

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ υπογράμμισε πως είναι χαρούμενος στη Μπαρτσελόνα και έδειξε πως δε σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους Καταλανούς. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπογράμμισε πως συνεχίζονται οι επαφές με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στη Βαρκελώνη για πολλά χρόνια.

Ο Νεϊμάρ τόνισε χαρακτηριστικά: «Πάντα υπάρχουν συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του συμβολαίου μας. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα. Έχω σχεδόν τα πάντα. Είμαι ευτυχισμένος, υγιής, και όλα όσα θέλω για να αγωνίζομαι. Είναι πολύ δύσκολο να φύγω από εδώ γιατί βρήκα μια όμορφη πόλη, ένα θαυμάσιο κλαμπ και παίκτες από έναν άλλο πλανήτη και για εμένα είναι δύσκολο αλλά θα πρέπει να τα εξετάσουμε όλα. Υπάρχουν πράγματα που με δυσκολεύουν πολύ στο να πάρω μια απόφαση αλλά πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι γιατί έχω πολλά χρόνια ακόμη στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.