Λόπες: «Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Ο Έλντερ Λόπες υπογράμμισε πως η ΑΕΚ έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν και πως δίκαια θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Έλντερ Λόπες υπογράμμισε πως η ΑΕΚ έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν και πως δίκαια θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την κατάκτηση του τίτλου, μετά από 24 χρόνια και τόνισε πως στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να δείξουν στον ΠΑΟΚ πως είναι η καλύτερη ομάδα.

Αρχικά, ο Λόπες δήλωσε στην εφημερίδα «Έθνος»: «Είναι δίκαιο που θα πάρουμε το πρωτάθλημα, γιατί όλο τον χρόνο παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να πάρουμε το νταμπλ. Θέλουμε και τα δύο τρόπαια. Είναι μια ευκαιρία να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά φέτος, προσφέραμε όμορφο ποδόσφαιρο. Μπορεί στην αρχή της σεζόν να μην καταφέραμε να συνεχίσουμε στο Champions League, αλλά τα καταφέραμε στο Europa League. Έκτοτε παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα πετύχουμε τον μεγάλο στόχο μας, που από την αρχή ήταν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Και μετά θέλουμε να κατακτήσουμε και το Κύπελλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.