Τελειώνει θετικά του Ζουκουλίνι

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η μετεγγραφή του Μπρούνο Ζουκουλίνι για την ΑΕΚ, η οποία μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του παίκτη από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η μετεγγραφή του Μπρούνο Ζουκουλίνι για την ΑΕΚ, η οποία μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του παίκτη από τη Μάντσεστερ Σίτι. Την υπόθεση φέρεται να χειρίζεται προσωπικά ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος θεωρεί πως ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής μπορεί να προσθέσει ποιότητα στη μεσαία γραμμή της Ένωσης. 

Ο 22χρονος παίκτης θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους «πολίτες», έως το τέλος της εφετινής σεζόν, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Ο νεαρός παίκτης αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της εφετινή σεζόν στη Μίντλεσμπρο, με την οποία είχε επτά εμφανίσεις. Ο 22χρονος παίκτης μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος και ως εσωτερικός χαφ. 

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις θα υπάρξουν σύντομα και με την περίπτωση του Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του επιθετικού. Ο Τσέχος επιθετικός θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να έχει ο Ουρουγουανός τεχνικός μια ακόμα λύση, για τη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ. 

Τέλος, οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν τις προσπάθειες για την απόκτηση του Ισνάλντο από τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Η αργεντίνικη ομάδα προσπαθεί να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να παραχωρήσει τον παίκτη, όμως στις τάξεις της ΑΕΚ επικρατεί αισιοδοξία, πως σύντομα θα τελειώσει θετικά το συγκεκριμένο θέμα. Ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει μια επένδυση για το μέλλον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.