Με κόσμο και φθηνά εισιτήρια στο ντέρμπι

Η ΑΕΚ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό και για να τον... ζεστάνει ακόμη περισσότερο η διοίκηση της ΠΑΕ βάζει και φθηνά εισιτήρια, προς 10 ευρώ το καθένα.

Η ΑΕΚ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό και για να τον… ζεστάνει ακόμη περισσότερο η διοίκηση της ΠΑΕ βάζει και φθηνά εισιτήρια, προς 10 ευρώ το καθένα. Επίσης, θα υπάρχει δωρεάν είσοδος στα παιδιά όλων των δημοτικών σχολείων του νομού Αττικής (οι προσκλήσεις θα μοιραστούν μέσω του υπουργείου παιδείας), με την ΠΑΕ να ελπίζει πως με τις κινήσεις αυτές το Ολυμπιακό Στάδιο θα γίνει περισσότερο…κιτρινόμαυρο από το ξεκίνημα της περιόδου.


Με τα χρήματα που εξασφαλίστηκαν μέσω των ενεργειών του Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά και τις ενέργειες της διοίκησης, η ΠΑΕ κατέβαλε την Τρίτη στην εφορία το ποσό των 565.000 ευρώ (515.000 από τα χρήματα του Αλ Σουνταΐρι συν 50.000 ευρώ από ταμειακή διευκόλυνση του αντιπρόεδρου της εταιρείας, Χάρη Οικονομόπουλου) και ήρθε σε συμφωνία για να σφραγιστούν 43.000 εισιτήρια.


Αυτά θα τιμώνται προς 10 ευρώ (εκτός από τις κεντρικές θύρες 9 και 29, όπου θα κοστίζουν 15 ευρώ) και θα παραληφθούν αύριο Τετάρτη. Από το πρωί της Πέμπτης θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ και στα εμπορικά καταστήματα του συλλόγου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.