Διπλό ελπίδας για την Καβάλα (video)

Η Καβαλά δεν το βάζει κάτω και πανηγύρισε στην Αμαλιάδα τη δεύτερη σερί της επιτυχία, (72-78) αφήνοντας τον Κόροιβο χωρίς νίκη μέσα στο 2016.

Η Καβαλά δεν το βάζει κάτω και πανηγύρισε στην Αμαλιάδα τη δεύτερη σερί της επιτυχία, αφήνοντας τον Κόροιβο χωρίς νίκη μέσα στο 2016. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το ημίχρονο βρισκόμενοι μπροστά με 12 πόντους, όμως το σύνολο του Στιβ Γιατζόγλου μπήκε μεταμορφωμένο προς το καλύτερο στο δεύτερο μέρος και κάλυψε γρήγορα τη διαφορά.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Λασανά Κρομά, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους, 9 ασίστ και 6 ασίστ, ενώ για τους γηπεδούχους ο Ντέιβις σημείωσε 23 πόντους και ο Τρότερ 12.

Ντέιβις και Χάρις είχαν πάρει από το.. χέρι τον Κόροιβο στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως ο Κρομά όταν ξεκίνησε τη… σύνδεση με το αντίπαλο καλάθι δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ. Οι άμυνες ήταν λίγο χαλαρές, με αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώσει 26-22. Στο δεύτερο μισό η Καβάλα έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, ενώ οι επιθέσεις της δεν ήταν αυτές που επιθυμούσε ο Γιατζόγλου. Μόλις τρία καλάθια πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι, τα δύο από τα οποία στα τελευταία δευτερόλεπτα. Αυτοί οι πέντε σερί πόντοι έριξαν τη διαφορά από το +17 (47-30) στο +12 (47-35) για τον Κόροιβο.

Το… μπλακ άουτ των γηπεδούχων για έξι λεπτά έδωσε την ευκαιρία στην Καβάλα όχι μόνο να μειώσει, αλλά να περάσει και μπροστά στο σκορ. Ο Βασιλόπουλος είχε κάνει το 51-42 στο δεύτερο λεπτό της τρίτης περιόδου και ο Ντέιβις με τρίποντο 1:30 πριν ακουστεί η κόρνα έκανε το 54-56. Σε αυτό το διάστημα το σύνολο του Γιατζόγλου έτρεξε σερί 14-0 και πήρε προσωρινά, όπως αποδείχθηκε, τα ηνία του αγώνα.  

Μέχρι τα μισά του 4ου δεκαλέπτου οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, όμως ακόμα ένα σερί, 6-0 αυτή τη φορά, της Καβάλας έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της. Με 9 βολές στο τελευταίο δίλεπτο οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν τη νίκη και έφτασαν τους 20 βαθμούς.  

Τα δεκάλεπτα: 26-22, 47-35, 56-58, 72-78


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.