«Πάνοπλος» ο Κολοσσός στην Πυλαία

Η τετράδα περνά... από την Πυλαία και ο Κολοσσός έχει μπροστά του ένα ντέμπι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο θέλει μόνο τη νίκη για να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή.

Η τετράδα περνά… από την Πυλαία και ο Κολοσσός έχει μπροστά του ένα ντέμπι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο θέλει μόνο τη νίκη για να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή. Οι Ροδίτες φιλοξενούνται στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Τετάρτη (7/3, 17:00) και θα παραταχθούν πάνοπλοι απέναντι στην ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου.
Μόνο «εύκολη» δε μπορεί να χαρακτηριστεί η αποστολή της ομάδας του Βασίλη Φραγκιά, αλλά οι «θαλασσί» θα… παλέψουν μέχρι τέλους, με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει πλέον πως έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του. Και δη για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.
Η κούραση υπάρχει, καθώς χρόνος για ρεπό δε μπορεί να βρεθεί. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από χθες (Κυριακή), μετά το ματς με τον Ηλυσιακό, λόγω της εμβόλιμης αγωνιστικής, συνεχίζεται σήμερα και η τελευταία προπόνηση θα διεξαχθεί αύριο το πρωί στο «Βενετόκλειο». Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 16:30 οι Ροδίτες θα αναχωρήσουν για την Αθήνα και από εκεί θα «πετάξουν» στις 19:30 για τη Θεσσαλονίκη.
Στο μεταξύ, απομένουν δύο εντός έδρας αναμετρήσεις -πριν την έναρξη των πλέι-οφ- με Μαρούσι και Περιστέρι κατά σειρά, με την ΚΑΕ να ζητά τη συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας για να φτάσει η ομάδα σε ισάριθμες νίκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.