Ντέιβις: Πάμε για πέντε νίκες

Η αρχή μπορεί να μην ήταν καλή, αλλά οι παίκτες του Άρη σκοπεύουν να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους ώστε τελειώσει ικανοποιητικά η φετινή σεζόν. Τάδε έφη Ρόναλντ Ντέιβις, ο MVP της 21ης αγωνιστικής της Α1.

Η αρχή μπορεί να μην ήταν καλή, αλλά οι παίκτες του Άρη σκοπεύουν να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους ώστε τελειώσει ικανοποιητικά η φετινή σεζόν. Τάδε έφη Ρόναλντ Ντέιβις, ο MVP της 21ης αγωνιστικής της Α1.
Πέντε παιχνίδια απομένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος, με τον Αμερικανό να τονίζει ότι οι «κίτρινοι» πάνε για ισάριθμες νίκες. Ο ίδιος, που σημείωσε 25 πόντους (4/7 δίποντα, 4/6 τρίποντα και 5/6 βολές, 3 ριμπάουντ, 5 κερδισμένα φάουλ και 1 ασίστ σε 32.06 λεπτά συμμετοχής) εξήγησε πως τα προσωπικά επιτεύγματα δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο αν δεν έρθει η νίκη, διότι όλοι τα ξεχνούν. Συγκεκριμένα τόνισε, για την ανάδειξη του σε Πολυτιμότερο Παίκτη της 21ης αγωνιστικής, ότι «πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες, αλλά και τους προπονητές μου που πιστεύουν σε εμένα και με βοηθάνε. Αναμφισβήτητα το να αναδειχθείς MVP της αγωνιστικής είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Δουλεύω πολύ σκληρά για να γίνομαι καλύτερος, αλλά για εμένα αυτό που προέχει είναι η ομάδα να κερδίσει στους πέντε αγώνες που απομένουν για την λήξη της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος. Δεν έχει σημασία αν εγώ πηγαίνω καλά ή όχι, διότι αν χάσεις, τότε κανείς δεν θυμάται τι έκανες σε έναν αγώνα».

Για το πώς αισθανόταν πριν την αναμέτρηση, δήλωσε πως «ένιωθα πολύ καλά πριν αρχίσει η αναμέτρηση. Μπήκα στον αγωνιστικό χώρο για να κάνω κάποια έξτρα σουτ και έβλεπα ότι θα είμαι σε καλή μέρα. Μπορεί να ξεκίνησα λίγο μουδιασμένα, αλλά με την πάροδο της ώρας άρχισε να ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μου και μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα».

Τέλος, αναφερόμενος στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «κάθε αγώνας είναι δύσκολος. Έχουμε ωστόσο αυτοπεποίθηση και πίστη στους εαυτούς μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε σε όλες τις αναμετρήσεις που έχουμε να δώσουμε. Το πιο σημαντικό εξάλλου δεν είναι πως θα αρχίσεις την σεζόν, αλλά το πώς θα την τελειώσεις. Και εμείς θέλουμε να την τελειώσουμε καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.