Δεν έλαμψε κανένας Αστέρας

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το κακό ποιοτικά ματς ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον Αγροτικό Αστέρα και κατά συνέπεια οι δύο ομάδες παραμένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το κακό ποιοτικά ματς ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον Αγροτικό Αστέρα και κατά συνέπεια οι δύο ομάδες παραμένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν και πάλι με πολλούς ποδοσφαιριστές απί την ομάδα Νέων, οι Καισαριανιώτες αυτή τη φορά απέφυγαν την ήττα καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο. Πάντως, «ελαφρυντικό» για τους παίκτες των δύο αντιπάλων αποτελεί το γεγονός ότι έπαιξαν σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο που δεν τους επέτρεψε να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κακό με τους γηπεδούχους να κρατούν για περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους αλλά τους Θεσσαλονικείς να δημιουργούν τις δύο πιο σημαντικές ευκαιρίες. Εντούτοις, ο Καρακατσάνης νικήθηκε -στο 8′ και στο 29′- από τον τερματοφύλακα Γκίτκο.

Πάντως, η φάση που σημάδεψε το ματς σημειώθηκε στο 42′ όταν ακυρώθηκε γκολ του Μαστρογιάννη ως οφσάιντ, γεγονός που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων».

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα της συνάνησης δεν άλλαξε. Οι δύο ομάδες δεν ξέφυγαν από τη μετριότητα και κατά συνέπεια το ματς δεν ξέφυγε από το 0-0, που μάλλον ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γκίτκος, Γουσούλης, Πασκούλεφ, Παντίδος, Θεολόγου, Μαστρογιάννης, Μακρής (88′ Χαροντάκης), Γιακούμπι (75′ Μητσέας), Λαμπρόπουλος, Ινγκλαντίν, Καζνέτσης.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Λαμπάκης, Παπαδόπουλος, Μερεσιώτης, Ασπρίδης (11′ Βαφέας), Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Πετρίσεβιτς, Καρακατσάνης, Καθάριος, Παμπόε (51′ Προβατίδης), Καπνίδης (90′ Οκομούσης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.